Zvolen dnes privíta Slovan

Autor: HKM Zvolen Dátum: 4.2.2024

V netradičnom čase, už o 15-tej hodine, privítame dnes pod Pustým hradom bratislavský Slovan. Tento veľmi zaujímavý a dôležitý duel by si určite nemal nechať ujsť žiadny hokejový fanúšik. Bude to súboj tabuľkových susedov, v ktorom nastúpime proti mužstvu vedenom trénerskou dvojicou Peter Oremus – Andrej Kmeč. Obaja len nedávno spoločne opustili zvolenskú lavičku a zamierili k nášmu dnešnému súperovi, niekoľko dní po nich rovnakým smerom putoval aj obranca Branislav Kubka.

Rytieri majú pred Slovanom náskok jedného bodu a obidva tímy ženie dopredu boj o prvú šestku. HKM od nej delia štyri body a dnes sa chceme k tejto méte priblížiť opäť bližšie. So Slovanom sme odohrali v tejto sezóne tri zápasy a všetky ovládol hosťujúci tím. Dvakrát sme sa ale tešili z víťazstva my a dnes chceme prelomiť tento trend a zvíťaziť aj doma. Všetky doterajšie vzájomné zápasy boli gólovo bohaté, priniesli minimálne šesťgólovú nádielku. To by mala byť pre fanúšikov najlepšia pozvánka. Veríme, že sa nám podarí bodovať naplno a nedeľné popoludnie spestríme zvolenským priaznivcom parádnym hokejovým predstavením s víťaznou bodkou.

Dnes navyše bojujeme aj pre dobrú vec. Prilby, ale aj oblečenie trénerov bude zdobiť snežienka, pri príležitosti dnešného Svetového dňa boja proti rakovine. V znamení kampane "Spolu proti rakovine" bude dnes na štadióne prispôsobený aj predzápasový program, obsah na kocke a na tribúnach stretnete študentov rozdávajúcich letáky, ktorých cieľom je upozorniť na boj proti tejto zákernej chorobe.

HKM Zvolen – HC SLOVAN Bratislava v sezóne 2023/2024:

3. kolo: Slovan – Zvolen  2:5 (0:2, 1:2, 1:1), góly HKM: Zuzin 3, Hecl, Langkow

14. kolo: Zvolen – Slovan  3:5 (1:1, 1:3, 1:1), góly HKM: C. Hults, Marcinek, Šiška

25. kolo: Slovan – Zvolen  2:4 (0:2, 1:0, 1:2), góly HKM: Zuzin, Langkow, Šiška, Kašlík

42. kolo: Zvolen – Slovan  (4. 2. 2024, 15:00)