Zápas so Slovanom s halloweenskou súťažou

Autor: HKM Zvolen Dátum: 27.10.2019

Aj v tejto sezóne máme pre našich najmenších fanúšikov špeciálnu súťaž s tématikou Halloweenu. Príď v maske a pomôž nám vystrašiť súpera!

Aké sú podmienky súťaže? Každý fanúšik do 15 rokov, ktorý príde na piatkový zápas so Slovanom Bratislava v halloweenskej maske, má vstup zadarmo, navyše môže získať zaujímavé vecné ceny v podobe suvenírov a sladkých dobrôt. 

Každé "strašidlo", ktoré sa chce zapojiť do súťaže, by malo byť o 17:15 pripravené pri fotostene vedľa vstupu do reštaurácie, kde bude odfotené s priradeným súťažným číslom. Následne z fotografií všetkých súťažiacich vytvoríme fotoalbum na klubovej facebookovej stránke, kde budú mať fanúšikovia možnosť prostredníctvom svojich "lajkov" hlasovať za najlepšie masky. Hlasovanie bude prebiehať priamo počas zápasu a potrvá do konca druhej tretiny. 

Na prvých desať masiek s najväčším počtom hlasov čakajú cez druhú prestávku suveníry HKM Zvolen. Naprázdno ale neodídu ani ostatní súťažiaci, preto by po druhej tretine nemal žiadny z nich chýbať v boxe časomiery, kde si prevezme svoju odmenu a nasledovať bude spoločná fotografia na ľadovej ploche. Už v minulej sezóne ukázali malí fanúšikovia, že kreativita im nechýba, určite sa teda máme na čo tešiť aj v piatok!