Zadné rady posilní dvojica obrancov

Autor: HKM Zvolen Dátum: 20.5.2024

Tento týždeň začíname zostra a predstavujeme hneď dvojicu nových obrancov. V sezóne 2024/25 budú pod Pustým hradom pôsobiť Michal Beňo a Marek Hudec. Oboch hráčov zdobí skvelá defenzívna hra a veľmi dobre poznajú Tipos Extraligu.

 

Michal Beňo pôsobil od svojich 18 rokov v hlavnom tíme Slovana Bratislava. V ňom nastúpil počas 4 sezón do 168 zápasov a v sezóne 2021/22 sa radoval z extraligového titulu. Stále len 22-ročný obranca má už na konte aj 20 štartov v seniorskej reprezentácii (1+2) a pred 5 rokmi sa prebojoval aj na majstrovstvá sveta do 18 rokov.

 

Starší z dvojice dnešných posíl Marek Hudec pôsobí v našej najvyššej súťaži už 6 sezón, počas ktorých sa postupne predstavil v dresoch Trenčína, Žiliny, Bratislavy, Popradu a Liptovského Mikuláša. 30-ročný Trenčan odohral minulú sezónu v rodnom meste, kde zažil zatiaľ svoju najproduktívnejšiu sezónu v seniorskom hokeji (2+9) a v tímovej produktivite obrancov skončil na druhom mieste.

 

Vo Zvolene tak vítame slovenskú dvojicu, ktorej prajeme úspešnú sezónu a pevné zdravie. Fanúšikom chceme dať do pozornosti opäť akciu Early bird, do konca ktorej ostávajú už menej ako dva týždne. #spolusmehkm
ČO JE EARLY BIRD?