Vstupenky na štvrťfinále v predaji

Autor: HKM Zvolen Dátum: 9.3.2023

V stredu 15. marca začína pre „rytierov“ vyraďovacia časť sezóny. Zverenci trénera Petra Oremusa majú ešte pár dní na prípravu pred štartom štvrťfinálovej série, v ktorej sa stretnú so súperom z Nových Zámkov. Prvý a druhý duel uvidia diváci pod Pustým hradom 15., resp. 16. marca a vstupenky na tieto stretnutia sú už v predaji v sieti Ticketlive. Fanúšikom odporúčame nákup neodkladať, pretože lístky, samozrejme na tie najlepšie miesta, sa už začínajú míňať.

Rovnako ako pred rokom ponúkame možnosť zabezpečenia vstupeniek pre deti do 10 rokov online. Cez internet si tak rodiny môžu vopred zaistiť spoločné sedenie, výhradne však v sektore B1, ktorého časť je pre tento účel vyhradená. V súvislosti s tým upozorňujeme na dôslednejšiu kontrolu zľavnených vstupeniek (dôchodcovia, ŤZP, ISIC, ITIC, EURO˂26), alebo vstupeniek pre deti (s nulovou hodnotou).

Zvolenský tím počíta v rozhodujúcich chvíľach s výraznou podporou svojich verných fanúšikov. Aby sa zišli v čo najväčšom počte, vedenie klubu sa rozhodlo zachovať na štvrťfinále výšku vstupného na vlaňajšej úrovni a neprenieslo časť záťaže za zvýšené náklady za energie a iné komodity na divákov. Aktuálny cenník nájdete vo fotogalérii tohto článku, alebo pri kúpe vstupeniek na ticketlive.sk.

Pripomíname, že vlastníci permanentiek majú vstup na najdôležitejšiu časť sezóny samozrejme už dávno automaticky zabezpečenú a sú teda bez starosti. Je to jeden z dôvodov pre váhajúcich porozmýšľať o výhodách permanentných vstupeniek a zabezpečiť si ich na ďalšiu sezónu s predstihom.

 

Štvrťfinálový program HKM Zvolen:

1. zápas: Zvolen – N. Zámky (streda 15. 3., 18:00 hod.)  VSTUPENKY TU

2. zápas: Zvolen – N. Zámky (štvrtok 16. 3., 18:00)  VSTUPENKY TU

3. zápas: N. Zámky – Zvolen (nedeľa 19. 3., 18:00)

4. zápas: N. Zámky – Zvolen (pondelok 20. 3., 18:30)

prípadne

5. zápas: Zvolen – N. Zámky (štvrtok 23. 3.)

6. zápas: N. Zámky – Zvolen (sobota 25. 3.)

7. zápas: Zvolen – N. Zámky (pondelok 27. 3.)