Stretnutie s fanúšikmi dalo bodku za sezónou 2022/2023

Autor: HKM Zvolen Dátum: 27.4.2023

 

Na zvolenskom zimnom štadióne sa štvrtok niesol v znamení rozlúčky so sezónou, ktorá mala pre klub spod Pustého hradu strieborný lesk.

Dopoludnia sa na ľade zišli zamestnanci klubu, ktorí rovnako ako po minulé roky symbolickou vatrou ukončili prevádzku ľadovej plochy. Mrazenie bude vypnuté do polovice júla, kedy sa po dovolenkách začne na našom ľade korčuliarska príprava všetkých tímov HKM na novú sezónu.

Druhou fázou ukončenia ročníka 2022/2023 bol spoločný obed zvolenských „rytierov“ s vedením klubu. Hlavné slovo mal prezident HKM Dušan Mráz, ktorý zhodnotil ďalšiu sezónu s medailovou príchuťou. Po poslednom zápase mohol konštatovať, že cieľ, ktorým bola účasť Zvolena vo finále bol splnený, avšak spokojnosť by bola väčšia, ak by získané medaily mali ten najcennejší lesk. V súvislosti s cieľmi na nasledujúcu sezónu sa Dušan Mráz pred zvolenským tímom vyjadril jednoznačne: „My, ktorí sme vo vedení klubu sme dlhé roky úspešní v podnikaní a máme vždy len tie najvyššie ciele. Darí sa nám ich plniť a túto filozofiu prenášame aj do zvolenského hokeja. Preto ani v nasledujúcej sezóne nebudeme podliezať latku, chceme znova poskladať také kvalitné mužstvo, ktoré sa prebojuje do finálového vyvrcholenia extraligy.“ Pre zvolenského fanúšika sú to iste radostné slová z úst najpovolanejšieho.

Podvečer prišlo na rad vyvrcholenie dňa v podobe stretnutia celého tímu HKM a vedenia klubu s fanúšikmi. Zvolenských hokejistov potešila hojná účasť priaznivcov, ktorí sa so svojimi obľúbencami mohli porozprávať, odfotiť a získať na pamiatku autogram. Tí šťastnejší si domov odniesli aj výhru z tomboly. Vydarenú akciu ale museli oželieť reprezentanti Maroš Jedlička a Dávid Mudrák, ktorým všetci fanúšikovia „rytierov“ držia palce v boji o miestenku v národnom tíme Slovenska na svetový šampionát.

Dlhý deň na štadióne pod Pustým hradom uzavreli skalní fans poďakovaním aj so svetlicami, ktoré sa po roku znova rozhoreli na C-tribúne.

Všetkým ešte raz ďakujeme za podporu.

Spolu Sme Silnejší, Spolu Sme HKM