Poďakovanie partnerom za bronzovú sezónu 2021/2022

Autor: HKM Zvolen Dátum: 19.5.2022

HKM Zvolen má za sebou ďalšiu úspešnú sezónu zakončenú bronzom. Týmto sa chceme poďakovať našim partnerom, vďaka ktorým patrí hokej pod Pustým hradom medzi ten najlepší na Slovensku a klub môže mať naďalej tie najvyššie ambície. Ako ďalších partnerov predstavujeme spoločnosti EUROINEX, FELBERMAYR a EMRAMA.

História spoločnosti EUROINEX siaha do roku 2007 prevádzkovaním a servisom samoobslužných nápojových automatov na výrobu teplých a chladených nápojov, kusového tovaru a kompletného programu pre reštaurácie a administratívne priestory. Jej hlavným programom je zabezpečenie pitného režimu pre výrobné prevádzky formou samoobslužných nápojových automatov, výrobníkov sódy a ochutených malinoviek. Prvoradým cieľom Euroinex-u je spokojnosť zákazníkov. Kvalita predávaných nápojov je pod stálou kontrolou spoločnosti Nestlé Slovensko, ktorá je garantom, že na výrobu nápojov sa používajú len vysokokvalitné certifikované suroviny. Viac informácií o tomto partnerovi nájdete TU.

Podnikateľská skupina Felbermayr presadzuje dva hlavné faktory úspechu – spoľahlivosť a kvalitu. Know-how, ktoré rástlo počas desaťročí, špičkové vybavenie s najmodernejšou technológiou a zámery poznať a plniť požiadavky zákazníkov sú ďalšími prídavkami k receptu úspešnosti zdvíhacej techniky Felbermayr. V súčasnosti táto spoločnosť disponuje oddelením prenájmu žeriavov, vozovým parkom s približne 250 najmodernejšími vysokovýkonnými zdvíhacími zariadeniami s kapacitou zdvíhania do výšky takmer 200 m a nosnosťami do 1000 ton. K dispozícií je tiež viac ako 1300 pracovných plošín rôznych parametrov a Felbermayr poskytuje tiež kompletné riešenie špeciálnych transportov, plánovanie cesty, kalkulácia až po samotné realizovanie prepravy. Viac informácií o tomto partnerovi nájdete TU.

Spoločnosť EMRAMA s.r.o., prevádzkovateľ "Lekárne v KOCKE“, ponúka zákazníkom moderný farmaceutický tovar, ale aj klasické produkty zdravej výživy v kamennej lekárni na sídlisku Západ a umožňuje nákup aj prostredníctvom internetového eshopu. Viac informácií o tomto partnerovi nájdete TU.