Pod Pustým hradom dnes o body s Humenným

Autor: HKM Zvolen Dátum: 14.2.2024

Po reprezentačnej prestávke dnes opäť vykorčuľujeme na domácom ľade, kde privítame súpera z Humenného. Bude to prvý z ôsmich zápasov, ktoré zostáva odohrať do konca základnej časti.

Nováčikovi stále patrí posledná, 12. priečka tabuľky a od záchrany ho delí momentálne šesť bodov. Humenčania aktuálne ťahajú sériu troch prehier, aj keď naposledy v nájazdovej dráme s Banskou Bystricou vybojovali aspoň bod.

V doterajších troch vzájomných zápasoch sme sa dvakrát tešili z víťazstva a dnes chceme zvíťaziť opäť. V tabuľke nás len tri body delia od prvej šestky a ako sa vyjadril hlavný tréner Jamie Russell, Rytieri urobia všetko pre to, aby sa do nej prebojovali. Pomôcť by mal aj švédsky obranca Andersson, ktorý bude mať večer premiéru vo zvolenskom drese.

Základná časť vrcholí, do 8. marca sa bude hrať ešte o 24 bodov a každý jeden má pre tímy z extraligového pelotónu cenu zlata. Teda aj pre HKM, ktorý sa usiluje o priamy postup do playoff a tiež pre humenských „levov“ usilujúcich sa o záchranu. Stále nie je o ničom rozhodnuté, preto neváhajte a príďte pomôcť našim chlapcom v ich snažení. Veď #spolusmehkm!!!

V prvej prestávke bude pri fotostene rozdávať autogramy a úsmevy zranený Karol Csányi, počas druhej pauzy, je pre fanúšikov pripravený kvíz a navyše... valentínske prekvapenie - päťdesiat párikov si odnesie lístky na nedeľňajší domáci duel "rytierov" s Nitrou. Vstupenky na ten dnešný zápas si môžete zakúpiť na TOMTO ODKAZE.

HKM Zvolen – HC 19 Humenné v sezóne 2023/2024:

4. kolo: Humenné – Zvolen  2:5  (2:1, 0:2, 0:2), góly HKM: Šiška 2, C. Hults, Hecl, Bondra

15. kolo: Zvolen – Humenné  4:3 (1:1, 2:2, 1:0), góly HKM: M. Hults, Viedenský, Bondra, Mudrák

26. kolo: Humenné – Zvolen  3:0 (2:0, 1:0, 0:0)

43. kolo: Zvolen – Humenné  (14. 2. 2024, 18:00)