Permanentky na novú sezónu v akcii Early Bird do 9. júna

Autor: HKM Zvolen Dátum: 12.5.2023

Permanentné vstupenky na domáce zápasy „rytierov“ v sezóne 2023/2024 sú v predaji od 21. apríla a tí rýchlejší fanúšikovia HKM ich už majú zabezpečené. V súčasnej cenovej hladine sa budú predávať ešte necelý mesiac, do 9. júna, potom výhodná akcia Early Bird končí.

Držitelia permanentiek zo sezóny 2022/2023 budú mať svoje miesta rezervované až do začiatku nového ročníka extraligy, teda aj po skončení akcie Early Bird. Pre zjednodušenie a urýchlenie zaobstarania aktuálnej permanentky ale prichádzame pre nich so zaujímavou novinkou - zrýchleným nákupom. Týmto fanúšikom stačí, ak podľa inštrukcií (viď informáciu v rámčeku na ľavej strane obrázka vo fotogalérii tohto článku) zadajú číslo svojej permanentky. Systém automaticky vyberie ich miesto a vyplní údaje ako meno, priezvisko, atď. a následne ich posunie priamo k zaplateniu. Divákom teda odpadá zdĺhavá povinnosť rozkliknúť plán sedenia, hľadať svoju sedačku a vypĺňať údaje. 

Zmena oproti minulosti sa udiala pri predaji všetkých druhov zľavnených permanentiek. Tie si možno zabezpečiť len do vyhradených sektorov a výlučne osobne len v kancelárii Ticketlive v bytovom komplexe Pod Pustým hradom (Pod Dráhami 11A, Zvolen). Predaj zľavnených vstupeniek online nie je možný.

Permanentky na sedenie sa predávajú do všetkých sektorov na tribúnach A a B, nepredávajú sa na tribúnu D (sedačky nad rolbou).

Permanentky na státie sa predávajú len na tribúnu C.

Permanentky je možné zakúpiť si aj na splátky. Podmienkou je dohodnúť si s predajcom Ticketlive splátkový kalendár tak, že prvá splátka je uhrádzaná pri kúpe, druhá podľa uváženia kupujúceho a posledná splátka musí byť uhradená do prvého domáceho súťažného zápasu novej sezóny. Chceme upozorniť, že splátky je možné uhradiť iba v hotovosti a nie platobnou kartou. 

Aktuálne ceny permanentných vstupeniek na sezónu 2023/2024 – SEDENIE

základná cena - 220 eur

ZŤP / dieťa do 15 rokov - 150 eur (platí len pre rodinnú časť v sektore B1)

ISIC / senior 180 eur (platí len pre rodinnú časť v sektore B1)

Aktuálne ceny permanentných vstupeniek na sezónu 2023/2024 – STÁTIE

základná cena - 140 eur

ZŤP / dieťa do 15 rokov - 110 eur

ISIC / senior - 120 eur

Výhody permanentných vstupeniek sa ukázali predovšetkým v tohtoročnom playoff, kedy permanentkárom odpadli starosti so zháňaním vstupeniek na vyvrcholenie sezóny. Svoje miesto mali zabezpečené a ušetrili tak nielen čas, ale hlavne peniaze na nákup lístkov pred každým zápasom. Nečudo teda, že ešte počas finálovej série sa množstvo priaznivcov zaujímalo o termín spustenia predaja permanentiek na novú sezónu a mnohí z nich možnosť získať ich výhodne v akcii Early Bird už využili. Všetkým ďakujeme a váhajúcim pripomíname – vlastniť hokejovú permanentku sa oplatí!