Kto bude hráčom mesiaca tentokrát?

Autor: HKM Zvolen Dátum: 27.2.2024

Rytieri vo februári odohrali len 7 zápasov kvôli týždňovej reprezentačnej prestávke. Február už bol ale kompletne pod vedením trénera Russella a mužstvo si pripísalo 4 výhry. Posun nastal aj v tabuľke a marcové zápasy rozhodnú, z ktorého miesta pôjde Zvolen do play-off. Formát hlasovania ostáva rovnaký. Hráč s najväčším počtom hlasov získa ocenenie, ktoré mu pred najbližším zápasom odovzdá jeden z fanúšikov.

 

So zlepšujúcim sa prejavom tímu bodovo pookriali aj hráči. Skvelý mesiac si pripísal opäť Marek Hecl, keď dokázal streliť 6 gólov a pridal k nim 5 asistencií. Forma vo februári stúpala aj u brankára Kupskeho, ktorý nastúpil do všetkých zápasov. Tento mesiac si pripísal prvé čisté konto v drese HKM a jeho úspešnosť bola viac ako 92 %. Celý február odohral v našich farbách aj útočník Jared Lukosevicius, ktorý zaknihoval v 7 zápasoch 8 bodov (3+5) a na bránu vystrelil až 29-krát. Z obrancov bol najproduktívnejší mladší z bratov Hultsovcov. Cole zaznamenal skoro bod na zápas (2+4) a štyri plusové body. 

 

ANKETA

 

SÚŤAŽ: Zapojiť sa do súťaže o suveníry HKM, vstupenky na zápas a odovzdanie ceny sa môže každý fanúšik. Stačí len zahlasovať v ankete a verejne prezdieľať na Facebooku tento PRÍSPEVOK HKM ZVOLEN a ste automaticky zaradení do súťaže. Každý fanúšik má možnosť vybrať iba jedného hráča, ktorému dá svoj hlas, ak chce svoj výber ale upraviť a dať hlas niekomu inému, stačí kliknúť na „upraviť odpoveď“ a následne si vybrať iného hráča.

Hlasovať môžete do 29. februára, kedy oznámime meno hráča s najväčším počtom hlasov a vyžrebovaného fanúšika, ktorý odovzdá cenu pred domácim zápasom s Popradom.