HKM dnes na Liptove v bráne s Trenčanom

Autor: HKM Zvolen Dátum: 14.3.2024

Kvalifikačná séria o postup do playoff sa po dvoch dueloch pod Pustým hradom presúva za stavu 1:1 na Liptov. Dnes je na programe tretí a zajtra štvrtý zápas, ktorý môže byť posledným. Keďže predkolo sa hrá na tri víťazné zápasy, mužstvo ktoré dnes večer uspeje, už získa výhodu mečbalu.

Zvolenčania sú odhodlaní urobiť všetko pre to, aby sa radovali ich fanúšikovia. Budú však musieť prelomiť neúspešnú sériu, keďže na ľade Liptovského Mikuláša v tejto sezóne ani v jednom z troch zápasov základnej časti nedokázali uspieť. Rovnako na tom boli aj zverenci domáceho trénera Faitha, ktorí brali prvé víťazstvo v sezóne zo Zvolena až v pondelok, no bolo mimoriadne cenné. „Rytieri“ sa chystajú odpovedať rovnakou kartou a už dnes sa priblížiť bližšie k postupu. Do brány sa na horúcom ľade v búrlivom prostredí postaví Adam Trenčan a zmeny nastali aj v zložení útočných formácií. Personálne posuny zapríčinilo zranenie Radovana Bondru, s ktorým pre zranenie v dolnej časti tela nemožno nateraz počítať. V zostave tak znova uvidíme korčuliara z tímu žiarskych „indiánov“, stredného útočníka Viktora Fekiača.

Je skutočne ťažké predpovedať, ako to dnes dopadne, všetko ale môžeme od 18-tej hodiny sledovať naživo na stanici TV Sport 1.

HKM Zvolen – HK 32 Liptovský Mikuláš v kvalifikácii o playoff 2024:

1. kolo: Zvolen – L. Mikuláš  2:3 pp (0:0, 0:2, 2:0, 0:1), góly HKM: Rauhauser, Fortin

2. kolo: Zvolen – L. Mikuláš  7:6 pp (1:1, 5:2, 0:3, 1:0), góly HKM: Bondra, M. Hults, Marcinek, Kašlík, Zuzin, Rauhauser, Gachulinec

3. kolo: L. Mikuláš – Zvolen  (14. 3., 18:00)

4. kolo: L. Mikuláš – Zvolen  (15. 3., 18:00)

prípadne

5. kolo: Zvolen – L. Mikuláš  (17. 3., 18:00)