90 vstupeniek pre školy, škôlky a ostatných fanúšikov počas celej sezóny!

Autor: HKM Zvolen Dátum: 9.9.2022

Na 90. výročie zvolenského hokeja náš klub pripravil akciu pre zvolenské školy, škôlky a ostatných fanúšikov. Počas celej sezóny venuje HKM 90 vstupeniek na každý domáci zápas. Pre náš klub je od nepamäti veľmi dôležité tešiť fanúšikov dobrými výsledkami a rovnako aj špeciálnymi akciami. Pevne veríme, že aj vďaka tejto akcii si veľa detí hokej zamiluje ešte viac a stane sa pre nich najobľúbenejším športom. Jubileum, ktoré tento rok oslavujeme, bude špeciálne vďaka viacerým akciám a prekvapeniam, ktoré budeme postupne prezentovať. Fanúšikovia sa môžu tešiť okrem iného aj na špeciálne alternatívne dresy, ktoré predstavíme už čoskoro, a tiež na legendy zvolenského hokeja, ktoré budú hádzať úvodné buly pred domácimi zápasmi.

 

Ako bude fungovať odmeňovanie 90 vstupenkami?

Zvolenské školy sa budú môcť cez sociálne siete zapojiť do súťaže medzi sebou a prvé štyri školy, ktoré získajú najviac verejných zdieľaní na svojich príspevkoch, budú odmenené voľnými vstupenkami na domáce zápasy. Podmienkou pre zapojenie sa do súťaže bude aj vytvorenie transparentov HKM, s ktorými potom prídu výherné školy povzbudzovať na štadión. Pod príspevky bude možné pridávať aj komentáre s menami zvolenských hráčov, ktorých si deti želajú vidieť osobne pri odovzdávaní vstupeniek. Náš klub spoločne s daným hráčom, ktorý sa objaví najčastejšie v komentároch, príde odovzdať na výherné školy vstupenky a deti budú mať možnosť získať fotografiu alebo autogram tohto hráča. Súťaž bude vždy ukončená na konci mesiaca a následne bude prebiehať krátke vyhodnotenie a odmeňovanie výherných škôl vstupenkami na najbližšie domáce zápasy v novom mesiaci. Rovnakým spôsobom sa do súťaže budú môcť zapojiť aj zvolenské škôlky, pre ktoré je určená ďalšia časť vstupeniek. Aj tu je podmienkou vytvorenie transparentov s tematikou HKM. Zvyšné vstupenky budú vždy k dispozícii pre ostatných fanúšikov. Aj v tejto súťaži bude dôležité zdieľať vybraný príspevok HKM na sociálnych sieťach, tak ako v posledných sezónach, keď sme odmeňovali fanúšikov voľnými vstupenkami. Pred domácimi zápasmi vždy vyžrebujeme šťastných fanúšikov, ktorí získajú voľné vstupenky na daný zápas. Výhercov následne budeme kontaktovať cez sociálne siete a vstupenky im pošleme digitálnou formou.
 

Na malých aj veľkých fanúšikov zvolenského hokeja sa už teraz veľmi tešíme a pevne veríme, že vás naši hokejisti potešia aj svojimi výkonmi na ľade. SPOLU SME HKM!