Štvrťfinále odštartujeme v stredu

Autor: HKM Zvolen Dátum: 18.3.2024

Kvalifikáciu do play-off majú rytieri úspešne za sebou a celý klub sa už pripravuje na náročnú sériu proti Michalovciam. Vzájomné zápasy v základnej časti priniesli rovnako dve výhry pre HKM a dve pre Michalovce. 

 

Fanúšikovia HKM potvrdili v poslednom domácom zápase, že v dôležitých momentoch vedia podržať svoje mužstvo. V zápase, ktorý mohol Zvolenčanom ukončiť sezónu, nezanevreli na svoj milovaný klub a hnali ho dopredu. Ešte raz sa tak chceme všetkým fanúšikom poďakovať za úžasnú atmosféru počas nedeľného zápasu a veríme, že na štvrťfinále dodáte rytierom ešte viac energie a naplníme zvolenský štadión. Michalovce budú mať v tejto sérii výhodu jedného domáceho duelu navyše, ale vzájomné zápasy v základnej časti ukázali vyrovnanosť týchto tímov, a aj preto sa rozhodne nestaviame do role outsidera.

 

Vyrovnané súboje očakávajú aj naši hráči, čo potvrdil Marek Viedenský: „My ideme do play-off s cieľom vyhrať titul. Michalovce budú veľmi ťažký súper, hrajú vynikajúci hokej, ale verím, že posledný zápas nás nakopol.“ Doplnil ho Marek Hecl, ktorý upozornil na rozdiel ľadovej plochy v Liptovskom Mikuláši a Michalovciach: „Musíme byť vďační, že hráme play-off, a tešiť sa na každý zápas. Podľa mňa to bude proti Michalovciam úplne iný hokej, keďže ihrisko je tam oproti Mikulášu oveľa väčšie. V kvalifikácii sme hrali veľmi veľa v oslabení a na to si vo štvrťfinále budeme musieť dávať veľký pozor a hrať zodpovedne.“

 

Najdôležitejšia a najatraktívnejšia časť sezóny je tu a veríme, že si ju užijeme spoločne! Vstupenky na tretí a štvrtý zápas sú už v predaji.
VSTUPENKY KUPUJ TU

 

Program štvrťfinále HKM Zvolen:

1. zápas: HK Dukla Ingema Michalovce – Zvolen (streda 20. 3., 18:00 hod.)

2. zápas: HK Dukla Ingema Michalovce – Zvolen (štvrtok 21. 3., 18:00 hod.)

3. zápas: Zvolen – HK Dukla Ingema Michalovce (nedeľa 24. 3., 18:00 hod.)

4. zápas: Zvolen – HK Dukla Ingema Michalovce (pondelok 25. 3., 18:00 hod.)

5. zápas: HK Dukla Ingema Michalovce – Zvolen (streda 27. 3., 18:00 hod.)

6. zápas: Zvolen – HK Dukla Ingema Michalovce (piatok 29. 3., 18:00 hod.)

7. zápas: HK Dukla Ingema Michalovce – Zvolen (nedeľa 31. 3., 18:00 hod.)