Hlasujte za najlepšieho hráča mesiaca november

Autor: HKM Zvolen Dátum: 30.11.2021

V ankete o hráča mesiaca pokračujeme aj v mesiaci november. Vyberte si hráča, ktorý bol podľa vás najlepší a zahlasujte v našej ankete. 

Tipos extraliga je už v plnom prúde a našim rytierom sa zatiaľ darí veľmi dobre. November zakončili hráči trénera Oremusa na 2. mieste v tabuľke s trojbodovou stratou na Slovan Bratislava. Darilo sa aj našim hráčom. Najproduktívnejším hráčom je momentálne Peter Zuzin, ktorý proti Trenčínu zaznamenal 2 asistencie a dostal sa tak o jeden bod pred Juraja Mikúša. Najsilnejšou stránkou tímu je určite vyrovnanosť útokov, čo dokazuje aj fakt, že 4 a viac gólov už dokázalo streliť desať hráčov HKM. Individuálne sa veľmi darilo Peterovi Kriegerovi, ktorý ťahal 11-zápasovú bodovú sériu. Fínsky krídelník Ville Leskinen zase bodoval vo všetkých zápasoch v novembri a patrí určite medzi horúcich kandidátov na ocenenie. V štatistike priemerný počet bodov na zápas sú na tom najlepšie už spomínaní dvaja legionári, ktorých dopĺňa Marek Viedenský s 10 bodmi v 10 zápasoch. Skvelé výkony podával aj naďalej posledný víťaz ankety Maroš Jedlička. Mladý 19-ročný útočník sa osamostatnil na prvom mieste bodovania juniorov, ktoré už vedie s náskokom 6 bodov. Pomohol mu k tomu hlavne silný záver mesiaca, keď v posledných 5 zápasoch strelil 2 góly a na 3 prihrával.

Kto vás najviac zaujal v mesiaci november? Hlasujte, zdieľajte anketu verejne na svojom facebookovom profile a možno práve vy odovzdáte cenu najlepšiemu hráčovi mesiaca! Hlasovať môžete do piatka 4. decembra. SPOLU SME HKM! 
ANKETU nájdete tu.