Súťaž o zlatú pamätnú vstupenku má víťaza

Autor: HKM Zvolen Dátum: 10.5.2020

Počas uplynulého týždňa prebehla na facebookovej stránke HKM súťaž o GOLD verziu pamätnej vstupenky. Tú si pôvodne zakúpil ako podporu klubu verný fanúšik Andrej, rozhodol sa ju však posunúť ďalej. 

Emailom napísal: „Chcem Vás poprosiť, ak by to bolo možné, podarujte tento môj lístok niekomu, komu urobí radosť a chcel by sa objaviť na drese, no nemôže si to dovoliť. Rovnako tak by som Vás chcel poprosiť, ak by bolo možné, daroval by som niekomu aj voucher. Ďakujem." Vďaka Andrejovmu peknému gestu mali ďalší fanúšikovia HKM možnosť využiť výhody zlatej vstupenky resp. kupónu v hodnote 15 € a zároveň sa prostredníctvom svojej fotografie stať súčasťou zápasových dresov.

Podmienkou súťaže bolo verejné zdieľanie príspevku a označenie v komentári ďalších ľudí, ktorí by chceli byť na drese. Z veľkého množstva zapojených fanúšikov vyžreboval náš hlásateľ Martin Matuška jedného, ktorý sa stal novým majiteľom GOLD Memorial fan ticket. Video zo žrebovania nájdete po článkom.

Šťastnou výherkyňou je pani Jarka Pavolová. Gratulujeme! 

Pripomíname fanúšikom, ktorí už majú pamätné vstupenky zakúpené, že termín posielania fotografií na dres je do 14. júna. Posielať ich môžete do správy na klubovom facebooku, alebo na email hkmzvolentv@gmail.com.

HKM Zvolen Memorial fan tickets môžete získať na Ticketlive.sk.

Všetky potrebné informácie nájdete v tomto článku