HKM Zvolen Memorial fan tickets v predaji od štvrtka!

Autor: HKM Zvolen Dátum: 22.4.2020

V pondelok sme fanúšikov informovali o pripravovanom projekte limitovaných pamätných vstupeniek. Tie môžu verní priaznivci HKM získať už od štvrtka, a to pod názvom Memorial fan ticket. 

Detaily projektu približuje marketingový riaditeľ Miroslav Brumerčík: „Doterajší predaj klubových rúšok prekonal naše očakávania. Naši fanúšikovia ukázali, že im záleží na zdraví svojom a svojich blízkych, ako aj na klube a touto cestou ho podporili. Sme im veľmi vďační a veríme, že ocenia aj ďalší  ponúkaný projekt, ktorý im prináša niekoľko výhod do budúcna. Okrem cenného suveníru, ktorý pre nich ostane symbolom vernosti klubu a jeho podpory v náročnej spoločenskej a ekonomickej situácii, môžu čerpať benefity v nasledujúcej sezóne. Celému projektu sme chceli dať naozaj jedinečný rozmer. Fanúšikom, ktorí sa do projektu zapoja, prejavíme vďaku a ukážeme, že sme na nich skutočne hrdí. Budovanie silnej fanúšikovskej komunity je jednou z našich priorít, o to viac v súčasnej situácii, kedy je potrebné spojiť sily." 

Každá pamätná vstupenka zahŕňa niekoľko benefitov v závislosti od úrovne danej vstupenky. Ku každej vstupenke získa jej majiteľ malý hmotný darček HKM a kupón (voucher), ktorý v danej hodnote môže podľa svojho výberu využiť pri nákupe vstupenky na ľubovoľný domáci zápas základnej časti, alebo pri kúpe suvenírov vo fanshope či permanentky. Čím vyššia je úroveň pamätnej vstupenky, tým je vyššia hodnota kupónu a širšie možnosti jeho uplatnenia. 

Napríklad pri úrovni BRONZE môžu fanúšikovia využiť voucher iba pri kúpe zápasovej vstupenky. Najvyššia rada PLATINUM už ponúka fanúšikovi možnosť zľavy v hodnote 35 €, ktorá môže v praxi znamenať napr. päť voľných vstupov na sedenie na domáci zápas, zľavu v tejto výške pri nákupe sezónnej permanentky alebo výber suvenírov v tejto hodnote pri nákupe vo fanshope. 

Jednotlivé spôsoby využitia kupónu je možné medzi sebou kombinovať, pričom využitá suma bude z kupónu odpočítaná pri nákupe v sieti Ticketlive.sk po zadaní kódu.

Cenník pamätných vstupeniek a zoznam benefitov:

BRONZE - 7 €

Malý darček + voucher v hodnote 4 € na vstup na zápas

SILVER - 12 €

Malý darček, voucher v hodnote 8 € na vstup na zápas / fanshop

GOLD - 20 €

Malý darček, voucher v hodnote 15 € vstup na zápas / fanshop / permanentka

PLATINUM - 50 €

Malý darček, voucher v hodnote 35 € na vstup na zápas / fanshop / permanentka

 

Najoriginálnejšou súčasťou celého projektu je forma poďakovania fanúšikom, ktorí si pamätné vstupenky zakúpia. Fotografie všetkých majiteľov vstupeniek vytvoria koláž, ktorá bude použitá na veľkej ďakovnej plachte priamo pred zimným štadiónom, ako aj na sociálnych sieťach klubu a multimediálnej kocke počas domácich zápasov. Tým to však nekončí...

HKM Zvolen bude prvým slovenským hokejovým klubom, ktorého fanúšikovia sa objavia na zápasových dresoch! Všetky fotografie majiteľov pamätných vstupeniek sa stanú súčasťou špeciálnej edície dresov, v ktorých Zvolenčania odohrajú prípravné zápasy. Tie následne poputujú do dražby. Pre záujemcov, ktorí budú chcieť vlastniť dres so svojím vyobrazením a neuspejú v dražbe, bude pripravená sada dresov v prevedení fan replica. Majitelia PLATINUM vstupeniek budú mať navyše na dresoch špeciálne miesto, ich fotografie vytvoria aj čísla na zadnej strane. 

Rovnako ako predaj klasických zápasových vstupeniek a permanentiek HKM Zvolen, tak aj online predaj pamätných vstupeniek zabezpečuje ticketingový partner HKM Ticketlive.sk na TOMTO ODKAZE. Predaj bude spustený od štvrtka 23. 4. od 10:00.

Distribúcia vstupeniek začne po zozbieraní prvých objednávok od pondelka 27. 4. 2020. Pre záujemcov je pripravená možnosť osobného odberu na zimnom štadióne vždy v utorok a štvrtok v čase od 9:00 do 11:00. Ďalšou možnosťou je zaslanie vstupeniek poštou.

Vzhľadom na aktuálnu situáciu s pandémiou bude predaj prebiehať výlučne online. Ďakujeme fanúšikom za pochopenie a veríme, že ostanú aj naďalej zodpovední.

Keďže ide o limitovanú akciu, pripomíname fanúšikom, že počet vstupeniek je obmedzený. Rovnako tak termín, do ktorého nám fanúšikovia môžu posielať fotografie so vstupenkami prostredníctvom správy na facebooku HKM alebo na email hkmzvolentv@gmail.com, a to do 14. 6. 2020.