Platinové vstupenky vypredané! Čakáme vaše fotografie

Autor: HKM Zvolen Dátum: 2.6.2020

Vyše mesiac mali fanúšikovia HKM na získanie cenných suvenírov v podobe pamätných vstupeniek. S radosťou konštatujeme, že posledný májový deň, teda posledný deň predaja, našli majiteľov aj zvyšné kusy vstupeniek PLATINUM, čím sa táto najcennejšia verzia kompletne vypredala!

Všetkým fanúšikom, ktorí si vstupenky zakúpili, veľmi pekne ďakujeme za ich podporu v projekte limitovanej edície Memorial fan tickets. O všetkých benefitoch, ktoré vstupenky ich majiteľom prinášajú, si môžete prečítať v tomto článku

Najoriginálnejšou súčasťou celého projektu je forma poďakovania majiteľom vstupeniek, ktorých fotografie vytvoria koláž pre veľkú ďakovnú plachtu priamo pred štadiónom, ako aj pre sociálne sieťe klubu a multimediálnu kocku počas domácich zápasov. A v neposlednom rade - tieto fotografie budú súčasťou dresov v prípravných zápasoch! HKM Zvolen tak bude prvým slovenským hokejovým klubom, ktorého fanúšikovia sa objavia na zápasových dresoch. Majitelia vypredaných vstupeniek PLATINUM budú na dresoch hneď dvakrát, okrem prednej strany budú ich fotky tvoriť aj čísla na chrbte. 

Pripomíname, že hoci predaj vstupeniek už skončil, ich majitelia majú ešte dva týždne na poslanie fotografií. Urobiť tak môžu do 14. júna prostredníctvom správy na facebookovej stránke HKM alebo na email hkmzvolentv@gmail.com.