Na utorok v predaji 50 vstupeniek za zvýšenú cenu

Autor: HKM Zvolen Dátum: 19.9.2020

Ako sme informovali v predchádzajúcom článku, k už odohratým prípravným zápasom pribudnú Zvolenčanom ešte dva. V utorok 22. 9. doma s Liptovským Mikulášom, v piatok 25. 9. vycestujú do Detvy. 

Vedenie HKM v spolupráci s trénermi tak vyplnilo hroziacu zápasovú prestávku do začiatku sezóny, ktorá mohla pre mužstvo nastať po vypadnutí z D skupiny Tipsport Kaufland Cupu.

Úvodné buly utorkového stretnutia s Liptákmi je naplánované na 18:00. Vzhľadom na nedávnu úpravu podmienok pri organizovaní športových podujatí pripravuje HKM do predaja aj obmedzený počet vstupeniek. Tie budú môcť fanúšikovia získať online na Ticketlive.sk, prípadne v predajni Ticketlive na adrese Pod dráhami 11A v bytovom komplexe pod Pustým hradom.

V závislosti od aktuálnej dostupnosti vstupeniek bude v deň zápasu od 17:00 otvorená pokladňa na zimnom štadióne. O dostupnosti vstupeniek budeme priebežne informovať na našom facebooku. 

Majitelia permanentiek majú aj na tento zápas zabezpečený voľný vstup. 

Pre zájemcov o sólo vstupenky je dôležitá informácia, že tie budú v predaji v cene 10 €. K mimoriadnemu zvýšeniu ceny vstupného prispela súčasná nelichotivá ekonomická situácia a obmedzenia pre športové podujatia.

Aktuálne obmedzenia veľmi negatívne ovplyvňujú celé športové dianie a ekonomickú situáciu v tomto odvetví. Sme si vedomí toho, že táto cena vstupného na prípravný zápas so súperom, ktorý v ponímaní fanúšikov nepatrí k najatraktívnejším, sa môže stretnúť aj s negatívnymi reakciami. Zároveň však veríme, že fanúšikovia ako naši dôležití partneri budú kúpu takejto vstupenky vnímať ako podporu svojho klubu v súčasnej situácii, pre ktorú sme nútení prijať aj nepopulárne rozhodnutia. V spolupráci s ďalšími klubmi a zväzmi naďalej bojujeme za väčšie počty fanúšikov na tribúnach. Momentálny stav stále vnímame ako zničujúci pre profesionálny šport.