Vstupenky na štvrťfinále v predaji!

Autor: HKM Zvolen Dátum: 1.3.2019

Dnes sa začínajú kvalifikačné série o play off, v ktorých sa rozhodne o štvrťfinálovom súperovi HKM. Zvolenčania sa na vyraďovacie boje zodpovedne pripravujú od stredy a do úvahy pre nich prichádza niekto z trojice Nové Zámky, Miškovec a Újbuda.

Bez ohľadu na to, či sa rytierom postaví mužstvo Milana Jančušku, alebo niektorý z maďarských nováčikov, majú fanúšikovia HKM už dnes možnosť zaobstarať si vstupenky na dva otváracie zápasy štvrťfinálovej série, ktorá sa pod Pustým hradom začne 9. a 10. marca. Rovnako ako pred rokom, došlo pred playoff k úprave vstupného a novinkou je rozdiel v cene pri zakúpení v predpredaji a v pokladni pred zápasom.

Pre tých, ktorí si pred sezónou zakúpili permanentnú vstupenku REGULAR, teda len na základnú časť, prichádza možnosť dočipovať si ju na zápasy štvrťfinále od pondelka. Prvá fáza playoff ich vyjde na státie 14 eur a na sedenie 22 eur. Prečipovanie permanentiek potrvá štyri dni, od 4. do 7. marca po dohovore s p. Hámorskou (tel.: 0902 208 802, e-mail: referent@hkmzvolen.sk).

Sólo vstupenky na jednotlivé zápasy štvrťfinále si najspoľahlivejšie a najrýchlejšie zakúpite v predpredaji. V záujme zvýšenia komfortu pre návštevníkov zápasov, šetrenia ich času i peňazí a zníženia predzápasového tlaku na pokladne, prichádza k diferenciácii cien sólo vstupeniek v prospech nákupu v predpredaji.

Vstupenku na jeden zápas si na pokladniach pred zápasom zakúpite za 6 eur na státie a za 9 eur na sedenie, pri nákupe v predpredaji rovnaké vstupenky stoja 5, resp. 8 eur.

Zvýhodnené vstupné sa zachováva pre deti od 10 do 15 rokov, osôb ŤZP, študentov s kartami ISIC a zľavu dostanú aj dôchodcovia nad 65 rokov. Deti do 10 rokov majú vstup zadarmo, kvôli prechodu cez turniket je tu však povinnosť vyzdvihnúť pre ne v pokladni bezplatnú vstupenku.

Výhody nákupu vstupeniek v predpredaji sú teda zrejmé. Aké sú spôsoby ich zakúpenia?

Kamenné predajne

Vo Zvolene sú k dispozícii tri predajné miesta. Najznámejším je stávková kancelária v Dome služieb na Kozačekovej ulici. Tu dostanete v predpredaji do ruky klasickú vstupenku, rovnakú, ako v pokladni na zimnom štadióne pred zápasom. Na ďalších dvoch miestach – v kancelárii cestovnej agentúry Profitravel (Trhová 6) a v predajni hudobných nástrojov Total Music  (Študentská 1) si zakúpite vstupenky vytlačené na papieri formátu A4, tzv. e-tickety, ktoré sú rovnocenné klasickým vstupenkám.

Do mobilu

E-ticket si môžete vytlačiť aj doma v prípade, že si vstupenky objednáte online na www.ticketlive.sk. Po zaplatení dostanete správu s prílohou obsahujúcou e-ticket, ktorý si jednoducho vytlačíte.

Úplne najjednoduchšie to však je, keď máte online objednanú digitálnu vstupenku v mobile. V tom prípade stačí mobil s kódom priložiť k čítačke pri turnikete a ste dnu. Bez čakania v rade, vyberania miesta na poslednú chvíľu a nervozity uvidíte zápas od prvej sekundy. V neposlednom rade, digitálnu vstupenku si môžete zakúpiť aj pár minút pred začiatkom zápasu, keď už stojíte pred štadiónom.

Poštou

Vstupenky sa po objednaní na www.ticketlive.sk dajú zaslať aj poštou, tu však treba počítať s časom potrebným na ich doručenie.

 

Vstupenky na 1. štvrťfinálový zápas nájdete TU.

Vstupenky na 2. štvrťfinálový zápas nájdete TU