V septembri na hokej 500 najrýchlejších permanentkárov

Autor: HKM Zvolen Dátum: 28.8.2020

Dva septembrové domáce prípravné zápasy uvidí naživo 500 fanúšikov, ktorí boli pri kúpe permanentiek najrýchlejší.

Po štvrtkovom zasadnutí konzília odborníkov na Úrade vlády SR minister zdravotníctva Marek Krajčí a hlavný hygienik Ján Mikas potvrdili opatrenia ohľadom hromadných akcií so zákazom podujatí nad 1000 divákov a interiérových nad 500 divákov. 

Napriek tomu, že si uvedomujeme dôležitosť ochrany ľudského zdravia, nové opatrenia sme prijali so znepokojením a nestotožňujeme sa s nimi. Vnímame ich ako ďalšiu ranu pre slovenský šport i klubový hokej.

Vzhľadom na tieto opatrenia naďalej platí, že vstup na septembrové domáce zápasy bude povolený majiteľom 500 najrýchlejšie kúpených permanentiek. Do naplnenia limitu ostáva v čase uverejnenia tohto článku posledných 25 kusov, následne bude predaj permanentiek pozastavený.

Získať ich môžete online na Ticketlive.sk, alebo v novootvorenej predajni na adrese Pod Dráhami 11A v bytovom komplexe Pod Pustým hradom. 

Rezervácia miest na sedenie pre majiteľov permanentiek z minulej sezóny končí v sobotu 29. augusta. Následne budú miesta uvoľnené pre ďalších záujemcov.  

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí, náš klub je však nútený vzhľadom na aktuálnu situáciu prijať obmedzenia a dodržiavať nariadenia Úradu verejného zdravotníctva a Zdravotnej komisie SZĽH.

Tým, ktorí sa na štadión nedostanú, naďalej poskytneme najbližšie domáce zápasy prostredníctvom live streamu na našej facebookovej stránke. Veríme, že rytieri potešia v zápasoch s Novými Zámkami (1. 9.) a Košicami (3. 9.) päť stoviek verných priaznivcov na tribúne, aj všetkých ďalších, a že čoskoro sa budeme môcť na štadióne opäť stretnúť vo väčšom počte.

Spolu sme silnejší, spolu sme HKM!