Staň sa na deň hokejistom! Zámena povolaní je späť

Autor: HKM Zvolen Dátum: 18.11.2019

Už v roku 2014 sme pre fanúšikov predstavili zaujímavú súťaž, v rámci ktorej mali možnosť zažiť jeden deň v koži profesionálneho hokejistu.

Celodenný program s tímom HKM zahŕňal ranný tréning, spoločný obed, mítingy a taktické porady a vyvrcholením skvelého zážitku bola účasť na striedačke počas zápasu! Hráči zase vymenili na deň korčule a hokejku za iné pracovné náradie a neraz sa poriadne zapotili. Zvolenskí "rytieri" si vtedy vyskúšali, aké je to byť rozvážačom ovocia a zeleniny, či elektromechanikom v rušňovom depe. V hre boli aj povolania ako profesionálny vojak, nočný napúšťač a premiešavač bazénov, murár, mechanik v ponožkárni, poštový doručovateľ či výrobca uhlíkových materiálov. Zábavný projekt je tu pre našich fanúšikov opäť!

Máte zaujímavé, alebo nevšedné povolanie, ste fanúšik HKM Zvolen a chceli by ste si na jeden deň zameniť povolanie s jedným z hokejistov? Je tu jedinečná príležitosť!

Stačí, ak do nedele 24. novembra napíšete správu na našu facebookovú stránku, alebo na adresu media@hkmzvolen.sk. V nej uveďte vaše povolaniemeno hráča, s ktorým sa chcete zameniť a vaše kontaktné údaje. Fanúšikovia budú následne od pondelka 25. novembra hlasovať na facebooku a vyberú jedného z prihlásených s najzaujímavejším povolaním. Víťaz sa v jednom z decembrových domácich zápasov stane súčasťou zvolenského tímu, navyše získa dres s vlastným menom a číslom. Na revanš niektorý z hokejistov jednorazovo zastane výhercovu pracovnú pozíciu.

Do súťaže sa môžu zapojiť muži aj ženy, pre každého sa určite miesto v tíme nájde, tak smelo do toho!