Spustili sme akciu EARLY BIRD

Autor: HKM Zvolen Dátum: 23.4.2024

Oddnes si už môžete zakúpiť permanentky za zvýhodnené ceny do všetkých sektorov na tribúnach A, B a státie na tribúnu C. POZOR! Akcia Early bird prináša výhody pre verných aj nových fanúšikov. Rezervujte si najlepšie miesta na štadióne rýchlo, lacno a obdržíte od nás aj darček.

 

Prečo sa permanentka vždy oplatí?

Pred dvomi týždňami avizoval prezident klubu Dušan Mráz cieľ HKM pre novú sezónu, ktorým je hrať o najvyššie priečky a opäť zažiť dlhé a napínavé boje v play-off. Tieto ambície potvrdili aj prvé podpisy dôležitých odchovancov, ako aj podpis jedného z najlepších brankárov našej ligy – Pavla Kantora. Už teraz môžeme prezradiť, že na ďalších veľkých posilách, či už slovenských, alebo zahraničných, sa tvrdo pracuje. Výhody permanentných vstupeniek sa ukázali napríklad v minuloročnom play-off, kedy ich držiteľom odpadli starosti so zháňaním vstupeniek na najatraktívnejšie semifinálové a finálové zápasy. Títo fanúšikovia tak ušetrili čas a hlavne peniaze, pretože náš klub garantuje všetkým permanentkárom svoje miesto na celé play-off bez nutnosti priplatiť si. Je tak len na vás, aby ste si zvážili túto jedinečnú príležitosť.

 

PERMANENTKA VERNÍ

Novinkou je výhodná cena pre verných ako poďakovanie za dlhoročnú podporu a vašu oddanosť klubu. Veríme, že ju využije množstvo fanúšikov a prejavia tým príslušnosť ku klubu a získajú tak istotu svojho miesta na základnú časť, ale aj celé play-off. Verní fanúšikovia, ktorí spadajú do kategórií ZŤP, dieťa do 15 rokov, ISIC/ITIC alebo senior, majú nárok na zľavu, avšak rovnako ako v predchádzajúcich sezónach len do sektorov B1 a A3. Zľavu si musia vybaviť osobne v kancelárii Ticketlive v bytovom komplexe Pod Pustým hradom (Pod Dráhami 11A, Zvolen). Ako bonus získa každý majiteľ permanentky pri preberaní plastovej kartičky aj malý darček.

Zrýchlený nákup pre verných – Pre držiteľov permanentiek zo sezóny 2023/2024, ktorí si chcú zachovať svoje doterajšie miesta, prináša náš partner Ticketlive zaujímavú výhodu. Týmto fanúšikom stačí, ak podľa inštrukcií zadajú číslo svojej permanentky. Systém automaticky vyberie ich miesto a vyplní údaje ako meno, priezvisko atď. a následne ich posunie priamo k zaplateniu. Fanúšikom teda odpadá zdĺhavá povinnosť rozkliknúť plán sedenia, hľadať svoju sedačku a vypĺňať údaje. 

 

PERMANENTKA NOVÍ
Nezabudli sme, samozrejme, ani na nových fanúšikov, ktorí majú taktiež možnosť zakúpiť si permanentku (ktorá platí na celé play-off) za zvýhodnenú cenu a rovnako ich odmeníme malým darčekom, ktorý získajú pri prebratí plastovej kartičky. Zľavu pre kategórie ZŤP, dieťa do 15 rokov, ISIC/ITIC alebo senior si môžu uplatniť aj noví, avšak len do sektorov B1 a A3 a musia si ju vybaviť osobne v kancelárii Ticketlive v bytovom komplexe Pod Pustým hradom (Pod Dráhami 11A, Zvolen). 

 

Žiadne permanentky so zľavou ZŤP, dieťa do 15 rokov, ISIC/ITIC alebo senior nie je možné zakúpiť online.

NÁKUP – PERMANENTKY 2024/2025

 

Vopred ďakujeme za záujem a vašu podporu. #spolusmehkm

EARLY BIRD trvá do 31.05.2024, po tomto termíne sa už permanentky budú predávať v základných cenách.