Šál a darček ku každej zakúpenej permanentke, sedenie za jednotnú cenu

Autor: HKM Zvolen Dátum: 8.6.2016

Tou základnou zmenou oproti minulosti je skutočnosť, že permanentky budú platiť len na zápasy základnej časti. Po jej skončení ich držitelia budú môcť prednostne získať svoje miesto aj na zápasy play-off.
Ďalšou novinkou je jednotná cena permanentiek, aj sólo vstupeniek na sedenie. Z dvoch cenových hladín (120, resp. 80 eur) sa cena za permanentku stanovila na hranicu 90 eur do všetkých sektorov na sedenie, sólo vstupenka bude stáť 5 eur.
Permanentku na státie získajú priaznivci za 50 eur (doteraz 55 eur), vstupenka na jeden zápas bude stáť 3 eurá.
Zvolenský hokejový klub pripravil tohto roku ešte jednu novinku – ku každej zakúpenej permanentke grátis klubový šál HKM a malý darček.
Prvá fáza (od 13. do 24. 6. 2016) sa týka držiteľov permanentiek z minulej sezóny, ktorí si chcú aj v sezóne 2016/2017 uplatniť nárok na svoje miesto. Svoje sedadlo, či permanentku na státie získajú prednostne a s výraznou 20-percentnou zľavou, ako odmenou za vernosť. Navyše, ak sa na mieste predaja zdarma zaregistrujú a stanú sa držiteľmi KLUBOVEJ KARTY HKM, získajú automaticky zľavu ďalších 7 %. S Cashback kartou budú môcť v sieti Lyoness ďalej nakupovať so zľavami na takmer 2000 miestach po celej Slovenskej republike.
Voľný predaj permanentiek začína 25. 6. 2016. Záujemcovia si ich budú môcť zakúpiť podľa platného cenníka, no aj tu je možnosť získania zľavy vo výške 7 %. Rovnako, ako v prvej fáze, aj teraz ju bude možné získať po bezplatnom nadobudnutí klubovej Cashback karty.
S permanentkou na sedenie uvidíte pri základnej cene 90,- € jeden tipsportligový zápas základnej časti za 3,20 (namiesto 5,- € za sólo vstupenku), čo predstavuje zľavu 36 %. Pri státí sa zľava dostane až do výšky neuveriteľných 40 %. Namiesto 3,- € pri zakúpenej sólo vstupenke vás zápas vyjde na 1,80 €!
Využite výhody, ktoré vám permanentka prináša a zabezpečte si ju čo najskôr. Je to nepochybne výhodné – cenovo, pri sedení máte svoje stále miesto, a ušetríte čas namiesto státia v rade na vstupenky. Držitelia permanentiek na sezónu 2016/2017 ich budú môcť prvýkrát použiť už počas Memoriálu Pavla Zábojníka v dňoch 18. – 20. augusta.