S dlhoročným partnerom do 12. sezóny

Autor: HKM Zvolen Dátum: 28.6.2023

Tento týždeň prebehlo stretnutie, na ktorom sa doladili všetky detaily s dlhoročným partnerom HKM pre nadchádzajúcu sezónu. Peter Jandura so svojimi firmami vrátane spoločnosti Instaforex tak vstupuje do 12. sezóny v rade ako partner HKM.

Spoločné stretnutie s Miroslavom Brumerčíkom prebehlo opäť v priateľskej atmosfére a dohoda o predĺžení spolupráce bola spečatená v priebehu pár minút, z čoho mal výkonný riaditeľ HKM úsmev na tvári: „Sme radi, že sa môžeme spoľahnúť na dlhodobých partnerov, ktorí veria našej práci a nášmu projektu. My robíme maximum, aby sme mohli aj sponzorom ponúknuť ten najkvalitnejší hokejový zážitok, a musím povedať, že v posledných rokoch sa nám to naozaj darí.“ Na tieto slová nadviazal Peter Jandura: „Za tie dlhé roky sa už cítim ako súčasť HKM a podporovať tento klub ma stále napĺňa. Je neskutočne zábavné chodiť na zvolenský štadión a vidieť, ako zvolenský hokej napreduje. Preto sa ho snažím podporovať, ako len môžem, a už sa neviem dočkať novej sezóny.“

HKM tak úspešne pokračuje v napĺňaní letných cieľov, ktoré sú v marketingovej a športovej oblasti predovšetkým o predlžovaní partnerstiev, ale aj o hľadaní nových. Pre náš klub práca neutícha ani v tomto období a intenzívne sa na rozvoji klubu pracuje aj v týchto dňoch, aby sme svojim fanúšikom opäť mohli priniesť radosť a emóciu aj v nasledujúcej sezóne.