„Rytieri“ s cenami

Autor: HKM Zvolen Dátum: 7.2.2022

Koniec roka patrí pravidelne rôznym anketám, sumarizáciám a vyhodnocovaniu dosiahnutých výsledkov a úspechov, oceňovaniu najlepších.  Týka sa to aj slovenského hokeja, v decembri uplynulého roka obnovil Slovenský zväz ľadového hokeja po ročnej prestávke anketu Hokejista roka. Najlepších v jednotlivých kategóriách vyberali členovia Výkonného výboru SZĽH, zástupcovia SZĽH a klubov a novinári. 

Vzhľadom na protipandemické opatrenia zvolil SZĽH tentoraz inovatívnu cestu. Najlepších hokejistov roka vyhlasovali počas celého dňa na sociálnych sieťach HockeySlovakia z virtuálneho štúdia moderátori Boris a Brambor, teda bývalí hokejisti Boris Valábik a Marián Gáborík. Ocenenia sa „nevyhli“ ani zástupcom zvolenského HKM. Robin Rahm a Radovan Bondra sa dostali do All-star tímu extraligy ročníka 2020/21 a najlepším trénerom sezóny sa stal kormidelník majstrov spod Pustého hradu, Peter Oremus. Cenu Ladislava Horského pre najlepšieho trénera získal po trinástich rokoch a celkovo tretíkrát v kariére.

Keďže do Zvolena už dorazili aj pekné trofeje pre ocenených, Peter Oremus a Robin Rahm ich už majú aj fyzicky u seba.

Ešte raz gratulujeme a celému tímu HKM prajeme veľa zdaru aj v najdôležitejšej časti prebiehajúcej sezóny, ktorá sa nezadržateľne blíži.