„Rytieri“ na Winter Classic v modrom

Autor: HKM Zvolen Dátum: 27.12.2018

Februárové debry „baranov“ a „rytierov“ na banskobystrických Štiavničkách sa nezadržateľne blíži. Vo štvrtok sa preto na zvolenskom Námestí SNP konala prezentácia dresov, v ktorých tím spod Pustého hradu v prestížnom derby nastúpi.

Moderátor akcie, známy Slávo Jurko uviedol na mestskú ľadovú plochu riaditeľa spoločnosti Pro-Hokej Richarda Lintnera a trojicu zvolenských majstrov Slovenska z roku 2013, Ladislava Čierneho, Andreja Podkonického a súčasného kapitána HKM, Michala Chovana. Najproduktívnejší hráč tímu vedeného trénerom Andrejom Podkonickým vstúpil na ľad odetý v  drese s logom HKM na hrudi. Fanúšikovia tak prvýkrát mohli vidieť, ako vykorčuľuje ich mužstvo v jedinečnom stretnutí pod holým nebom. Dresy modrej farby so žltými menovkami a číslami, lemovanými červenou, by podľa slov zvolenského kapitána, chceli „rytieri“ pred plnými tribúnami pokrstiť víťazstvom.

Na svoje si na ľadovej ploche prišli aj najmenší, keď si zo súťaží odniesli množstvo zaujímavých cien a suvenírov, autogramov i selfíčok s hokejovými osobnosťami.

Podujatie Winter Classic Games 2019 sa uskutoční 2. a 3. februára na futbalovom štadióne v Banskej Bystrici. Zo Zvolenčanov sa najprv v zápase legiend predstaví trojica Ján Lašák, Ladislav Čierny a Andrej Podkonický. Tretí menovaný sa na druhý deň postaví aj na trénerskú lavičku a povedie tím Zvolena v sledovanom tipsportligovom derby s domácimi Bystričanmi v hlavnom ťaháku mimoriadnej udalosti, akou je Winter Classic.

Pre tých, čo ešte váhajú a nemajú vstupenky – zakúpite ich tu: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/kaufland-winter-classic-2018-11-06/

Fotogalériu z prezentácie dresov si môžete pozrieť na https://www.facebook.com/media/set/?set=ms.c.eJxFkcmRxUAIQzOaYhWQf2JTDR9...