Rytieri dnes cestujú do Poruby

Autor: HKM Zvolen Dátum: 24.8.2023

Zverenci trénera Oremusa dnes vyzvú v prípravnom zápase už známeho súpera HC RT Torax Poruba. Proti tomuto súperovi sme nastúpili aj v prípravných obdobiach pred sezónami 2021/22 a 2022/23 a z celkových troch prípravných zápasov sme zvíťazili dvakrát. V príprave na sezónu 2023/24 sa s tímom Chance Ligy stretneme v dnešnom vonkajšom zápase a presne o týždeň sa zápas zopakuje pod Pustým hradom.
Vstupenky na tento zápas nájdete TU. 

Ostravský klub v minulej sezóne usilovne bojoval o baráž do najvyššej českej súťaže, keď základnú časť ukončil na 3. mieste, ale v play-off podľahol neskoršiemu víťazovi ligy zo Zlína 4:1 na zápasy. Prípravné obdobie Poruby na novú sezónu je v plnom prúde a zápas proti HKM bude už ich siedmym zápasom. V doterajších zápasoch si pripísali tri výhry a v tom poslednom dokázali poraziť aj Nové Zámky pomerom 4:2. Zostava Zvolenčanov by mala byť dnes takmer identická ako v posledných zápasoch, keďže tréneri na dnešný duel nikoho do zostavy nepridali ani nevyradili.

Zostava: Kupsky, Trenčan – Kapcheck, Hain, C. Hults, Mudrák, Rauhauser, Kubka, Sládok, Čulík – Langkow, M. Hults, Viedenský, Šiška, Rymsha, Kašlík, Jedlička, Marcinek, Zuzin, Csányi, Kolenič.

Zápas sa dnes začína o 18:00 a odohrá sa v náhradnej Buly Aréne v Kravařoch, keďže ich domovská aréna je v rekonštrukcii. Bohužiaľ, tento zápas nebude možné sledovať live.
Textový prenos budete môcť sledovať tu: onlajny.com/poruba-zvolen