Repete s Trenčínom pred televíznymi kamerami. Rahma strieda Húska

Autor: HKM Zvolen Dátum: 11.10.2020

V rámci nekompletného 4. kola sa Zvolenčania podľa plánu predstavia v Trenčíne. Predvčerom doma rovnakého súpera zdolali v predohrávke 15. kola 5:3. 

Tréneri i hráči volali po zlepšení presilových hier, čo aj splnili. Za piatkovým triumfom stojí najmä výborná bilancia v početnej výhode (využité 4 z 5) a, samozrejme, tri góly kapitána Radovana Puliša. 

Stretnutie hodnotil asistent trénera HKM Andrej Kmeč: "Bol to náročný zápas. Fyzická hra Trenčína nám robila problémy, no dokázali sme sa s tým vyrovnať. Prehrávali sme síce 1:2, ale chalani to otočili. Bolo to na vážkach až do posledných chvíľ, ale hru súpera bez brankára sme v závere ustáli, i keď sme inkasovali jeden gól, no napokon sme dokázali do prázdnej bránky spečatiť výsledok po dobrom výkone. Pochvalu si zaslúžia všetci za obetavosť, pracoval každý jeden hráč pre tím a výsledok sa dostavil."

Pripomeňme, že Zvolenčania už z Trenčína odišli víťazne v skupinovom zápase Tipsport Kaufland Cupu, keď o ich výhre rozhodol v poslednej minúte predĺženia presilovkovým gólom Marek Viedenský. 

Zápas v Trenčíne odvysiela v priamom prenose od 15:45 RTVS na Dvojke. 

Zvolenská zostava eviduje len jednu zmenu, v bránkovisku vymení Robina Rahma po troch zápasoch Adam Húska. Útočné trojice sa opäť nemenia, rovnako tak obranné páry. Oproti piatku však bude v zostave iba sedem obrancov, tým siedmym je Jakub Meliško. 

Zostava na dopoludňajšom tréningu:

OBRANA:

Betker - Hatala

Ivan - Melancon

Hraško - Kubka

Meliško

ÚTOK:

Bondra - Viedenský - Puliš

McPherson - Zuzin - Nuutinen

Stupka - Mikúš - Kelemen

Marcinek - Tibenský - Ďuriš

ZELENÍ: Chlepčok, Michalčin