Prvé víťazstvo v ankete Hráč mesiaca patrí Jedličkovi

Autor: HKM Zvolen Dátum: 6.11.2021

Ako každý rok, aj tento majú fanúšikovia možnosť hlasovať o najlepšom hráčovi mesiaca. Za október sa podarilo najviac hlasov nazbierať Marošovi Jedličkovi. Odchovanec zvolenského hokeja získal až 45,3 % zo všetkých hlasov.

Našej 88-čke vyšiel vstup do sezóny na jednotku, keď sa stal stabilným členom prvej formácie, kde hrával s Petrom Zuzinom a na centri s Marekom Viedenským. Neskôr pri absencii Viedenského sa na centra prvej formácie presunul Juraj Mikúš. Marošov mesiac bol úspešný aj z pohľadu individuálnych štatistík, keď dlhodobo viedol bodovanie hráčov do 20 rokov v extralige. K dnešnému dňu sa stále drží na prvom mieste, no rovnaký počet bodov majú aj Šimon Nemec a Samuel Honzek. Za zmienku určite stojí aj to, že Jedlička reprezentoval Slovensko na posledných majstrovstvách sveta juniorov. O nomináciu na nadchádzajúce majstrovstvá bude bojovať aj počas reprezentačnej pauzy na turnaji v Lillehammeri. Darilo sa mu ale aj na extraligovej scéne, keď si v 13 zápasoch pripísal 8 bodov za 3 góly a 5 asistencií. Bohužiaľ, na posledný zápas v Bratislave nenastúpil, no fanúšikovia sa nemusia báť, keďže jeho zranenie je posudzované na dennej báze.

V ankete za mesiac október obsadil druhé miesto Peter Zuzin so 17,2 % hlasov a bronzová pozícia patrila Samuelovi Hainovi (10,9 %). Marošovi gratulujeme a cenu si prevezme už na zajtrajšom zápase od vyžrebovaného fanúšika.