Príď na dvadsiatku a zaži derby výhodnejšie!

Autor: HKM Zvolen Dátum: 24.9.2018

Napriek dobrému výkonu Zvolenčanom nedeľný duel s Novými Zámkami nevyšiel podľa predstáv. Śancu navýšiť svoje bodové konto tak majú v utorok, kedy doma privítajú výber Ernesta Bokroša.

Ten doposiaľ v šiestich zápasoch nikomu z tipsportligistov body nezobral. Prekvapenie nechcú pripustiť ani rytieri, ktorí však nič nepodceňujú a "povinné" tri body sú odhodlaní poctivo vybojovať. A keďže mužstvo trénera Podkonického má na konte zatiaľ najmenej odohratých zápasov zo všetkých tímov (4), plný bodový zisk sa v úvode sezóny určite hodí pre vylepšenie tabuľkového postavenia.

Vidieť v akcii domáci celok proti mladým slovenským nádejám sa určite oplatí, je tu totiž príležitosť zažiť prvé pohronské derby sezóny so zľavou. Každá zakúpená vstupenka na zápas s HK Orange 20 poslúži jej majiteľovi ako zľavový kupón na nedeľný zápas s Banskou Bystricou. Pre fanúšika, ktorý sa v nedeľu touto vstupenkou preukáže v pokladni štadióna platí cena 4€ na sedenie a 3€ na státie. Ostatné zľavy týmto nie sú dotknuté, taktiež nie je možné zľavy kombinovať (tj. platí vždy vyššia zľava, na ktorú má fanúšik nárok). 

Vidíme sa na zimáku!

Vstupenky na utorkový zápas s HK Orange 20 nájdete TU.