Predkupné právo na miesta do 28. 8., počet permanentiek zatiaľ obmedzený na 500

Autor: HKM Zvolen Dátum: 26.8.2020

Permanentkári HKM z minulej sezóny majú každoročne pri kúpe tých nových predkupné právo na svoje miesta na sedenie. Tie majú teraz rezervované do piatku 28. augusta. Od soboty budú neobsadené miesta k dispozícii všetkým ostatným záujemcom. 

Vzhľadom na nové prijaté opatrenia, platné od 1. septembra do 1. októbra, obmedzujúce divácku kapacitu vnútorných športových podujatí na 500, budú pri vstupe na obidva septembrové domáce zápasy uprednostnení majitelia prvých 500 najrýchlejšie kúpených permanentiek. Po naplnení limitu 500, do ktorého ešte ostáva voľných niekoľko permanentiek, sa už sólo vstupenky na septembrové domáce zápasy predávať nebudú!

Pokiaľ nastanú do začiatku septembra alebo v jeho priebehu zmeny v opatreniach, ktoré umožnia navýšenie diváckej kapacity, budú do predaja uvoľnené ďalšie permanentky. 

Zvolenčania nastúpia v septembri na domáce prípravné stretnutia s Novými Zámkami (utorok 1. septembra) a Košicami (štvrtok 3. septembra). 

Permanentky 2020/21 nájdete online v sieti Ticketlive.sk, ako aj v novootvorenej predajni na adrese Pod dráhami 11A v bytovom komplexe Pod Pustým hradom každý pracovný deň v čase 10:00 - 17:00.