Predaj vstupeniek na Winter Games 2023 je spustený

Autor: HKM Zvolen Dátum: 9.12.2022

Organizátori KAUFLAND WINTER GAMES 2023 oznámili, že vo štvrtok 8. decembra spustili v sieti Ticketportal predaj vstupeniek na podujatie. Spolu s cenami pre najrýchlejších záujemcov zároveň zverejnili aj odporúčania pre fanúšikov jednotlivých zúčastnených klubov s informáciou o tom, do ktorých sektorov hľadiska Národného futbalového štadióna si majú kupovať lístky.

Špičkový slovenský a český hokej sa bude hrať na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave na ľadovej ploche pod holým nebom od 13. do 15. januára 2023. Ligové zápasy odohrajú proti sebe odvekí rivali HC Slovan Bratislava a HC Košice, trojnásobní majstri HK Dukla Trenčín a HKM Zvolen a sily si zmerajú aj tímy z Českej republiky HC Oceláři Třinec, teda klub, ktorý má súpisku nabitú slovenskými reprezentantmi a HC Kometa Brno.

„V priebehu týždňa, ktorý uplynul od oficiálneho oznámenia, sme zaznamenali enormný záujem fanúšikov o toto jedinečné podujatie. Potom, ako sme zabezpečili zvýhodnené ceny vstupeniek pre najrýchlejších záujemcov, môžem dnes oficiálne oznámiť aj začiatok predaja,“ vyhlásil organizátor KAUFLAND WINTER GAMES 2023 Marián Bezák.

Jednodňové vstupenky sú v prvej fáze predaja v ponuke v štyroch kategóriách v cene od 15 eur. Ceny sa budú postupne zvyšovať.

Fanúšikovia HKM majú vyhradené sektory D103, D104 a následne horné poschodia D sektora.

Vstupenky: https://bit.ly/Wintergame_TN_ZV

Ďalšie informácie o programe organizátori priebežne zverejňujú na stránke www.wintergames.sk