Posledný deň dražby originálnych dresov!

Autor: HKM Zvolen Dátum: 14.10.2020

Štvrtok 14. 10. je posledným dňom dražby originálnych dresov z prípravy! Doterajší veľký záujem fanúšikov sľubuje jej zaujímavé vyvrcholenie.

Vizuál 27 autentických hraných dresov tvoria fotografie majiteľov Memorial Fan Tickets. HKM Zvolen bol prvým slovenským hokejovým klubom, ktorý podobizne fanúšikov umiestnil na svoje dresy. 

Záujemcovia sa môžu do dražby zapojiť emailom na hkmzvolentv@gmail.com. Každý z nich sa najprv musí správou do dražby zaregistrovať, pričom tento registračný email musí obsahovať celé meno záujemcu, jeho platný email a telefónne číslo. Následne môžu registrované osoby posielať emailom číslo dresu, o ktorý majú záujem a ponúknutú sumu. 

Minimálna čiastka, o ktorú je možné navýšiť cenu dresu, je 5 €. Ceny dresov priebežne aktualizujeme na našom webe a vo fotoalbume na facebookovej stránke HKM, kde môžete sledovať aktuálne platnú sumu za každý dres.

Ako sme spomenuli, dražba vrcholí vo štvrtok 15. októbra o 18:00, pričom od 17:55 každé navýšenie predĺži čas uzávierky pre konkrétny dres o päť minút, aby tak mali ďalší prípadní záujemcovia čas zareagovať. Maximálny čas uzávierky je však 19:00.

PRIEBEŽNE AKTUALIZOVANÝ STAV DRAŽBY NÁJDETE V TOMTO ČLÁNKU.