Poďakovanie partnerom za bronzovú sezónu 2021/2022

Autor: HKM Zvolen Dátum: 19.5.2022

HKM Zvolen má za sebou ďalšiu úspešnú sezónu zakončenú bronzom. Týmto sa chceme poďakovať našim partnerom, vďaka ktorým patrí hokej pod Pustým hradom medzi ten najlepší na Slovensku a klub môže mať naďalej tie najvyššie ambície. Ako ďalších partnerov predstavujeme spoločnosti ALLSPORTS SLOVAKIA, BIS AUDIO a BDI.

Spoločnosť ALL SPORTS SLOVAKIA s.r.o. bola založená v roku 2003 ako dcérska spoločnosť českej matky ALL SPORTS a.s., a plní funkciu výhradného distribútora značky BAUER pre Slovenskú republiku. Ponúka kompletný výstrojový sortiment pre ľadový hokej, street hokej aj inline hokej. Súčasťou ponuky sú tiež tričká, mikiny a iný textilný sortiment pre jednotlivcov a tímy. Zo siete predajní po celej SR jednu nájdeme aj na zimnom štadióne vo Zvolene. Viac informácií o tomto partnerovi nájdete TU.

Firma BIS AUDIO je dovozca a predajca kvalitnej audio a videotechniky špičkových značiek pre náročných užívateľov.  Ponúka tiež systémy, s ktorými zákazník dostane pod kontrolu všetky siete a spotrebiče pre prácu aj zábavu. Inteligentné riadenie vykurovania a chladenia, osvetlenia, tienenia, zabezpečovacieho a kamerového systému a ovládanie multimediálnej výbavy, je úlohou riadiacej jednotky inteligentného domu. Viac informácií o tomto partnerovi nájdete TU.

BDI je medzinárodná spoločnosť poskytujúca komplexné služby v oblasti dodávok náhradných dielov pre technológie v priemysle. Multikomoditnosť, kvalitná úroveň technickej znalosti personálu, silné ekonomické zázemie a viac ako 70 ročná medzinárodná skúsenosť v odbore sú základom pre budovanie korektného, ústretového a dlhodobého vzťahu s klientelou. BDI disponuje vlastnými zásobami a rovnako aj zabezpečuje dodanie veľkého množstva náhradných dielov. Viac informácií o tomto partnerovi nájdete TU.