Poďakovanie partnerom za bronzovú sezónu 2021/2022

Autor: HKM Zvolen Dátum: 8.6.2022

HKM Zvolen má za sebou ďalšiu úspešnú sezónu zakončenú bronzom. Týmto sa chceme poďakovať našim partnerom, vďaka ktorým patrí hokej pod Pustým hradom medzi ten najlepší na Slovensku a klub môže mať naďalej tie najvyššie ambície. Ako ďalších partnerov predstavujeme spoločnosti VALTEC, VEGO MARKETING a VEZOPAX.

Spoločnosť VALTEC spol.s r. o. si v priebehu rokov vybudovala silné zázemie v oblasti zváracej techniky. Počas pôsobenia na slo­venskom trhu a rozširovania portfólia pribud­li svetové značky, ktoré začala zastupovať. VALTEC ponúka najširší výber zváracej techniky pre profesionálne zváracie potreby a hobby zváranie, profesionálny servis zváracej techniky a príslušenstva. Vykonáva tiež revízie a kalibrácie zariadení, ponúka technické plyny a kontrolu kvality materiálov a výrobkov pomocou metódy nedeštruktívneho testovania - NDT. Viac informácií o tomto partnerovi nájdete TU.

Spoločnosť VEGO MATKETING sa špecializuje na navigačné tabule a reklamné plochy. Venuje sa aj prenájmu billboardov, reklamných stien, prenosných reklamných zariadení a billboardových vozíkov v rámci celého Slovenska. Viac informácií o tomto partnerovi nájdete TU.

Hlavnou činnosťou firmy VEZOPAX – MESÁROŠ je veľkoobchod s ovocím a zeleninou. Veľkosklad ovocia a zeleniny zabezpečuje import tovaru z Poľska, Španielska, Talianska, Grécka a Holandska. Dodávky zeleniny, ovocia, zemiakov a ďalšieho sortimentu sú určené veľkoodberateľom, ale aj menším odberateľom, školským zariadeniam, gastronomickým zariadeniam, či reštauráciám. Viac informácií o tomto partnerovi nájdete TU.