Poďakovanie partnerom za bronzovú sezónu 2021/2022

Autor: HKM Zvolen Dátum: 17.5.2022

HKM Zvolen má za sebou ďalšiu úspešnú sezónu zakončenú bronzom. Týmto sa chceme poďakovať našim partnerom, vďaka ktorým patrí hokej pod Pustým hradom medzi ten najlepší na Slovensku a klub môže mať naďalej tie najvyššie ambície. Ako ďalších partnerov predstavujeme spoločnosti St. Nicolaus, Gufero BB a Zvolenský.

Viac než 150-ročná história spoločnosti St. Nicolaus sa píše už od čias založenia prvej rafinérie liehu v roku 1867. Táto spoločnosť je najväčší výrobca a distribútor alkoholických nápojov na Slovensku a jeden z kľúčových hráčov v strednej Európe s distribučnými spoločnosťami v Českej republike, Maďarsku a juhovýchodnej Európe. Výrobky St. Nicolaus nájdeme na viac ako 20 trhoch v Európe, Afrike, Ázii a v Severnej Amerike. Vo vlastníctve firmy sú dve likérky, moderný liehovar a pálenica na ovocné destiláty na Slovensku a v Maďarsku. St. Nicolaus zbiera pravidelne ocenenia produktov na medzinárodných súťažiach ako World Spirit Awards, ISW, The World Packaging Awards a Superbrands. Viac informácií o tomto partnerovi nájdete TU.

Gufero BB je spoľahlivým dodávateľom a predajcom súčiastok, náradia, tiež rôzneho spotrebného tovaru pre domácnosti a kutilov. Medzi zákazníkov spoločnosti patria veľké výrobné podniky a družstvá, ale aj menšie firmy, živnostníci a domácnosti. V má rôzny sortiment od O-krúžkov, tesnení, až po reťaze, hadice, či záhradné nožnice na zostrih krušpánu. Od roku 1994 spoločnosť získala a obslúžila množstvo zákazníkov z celého Slovenska. Jej prevádzky nájdeme v Banskej Bystrici, vo Zvolene a v Hriňovej. Viac informácií o tomto partnerovi nájdete TU.

Značka Zvolenský je tradičnou značkou jogurtov, ktorá je už desaťročia súčasťou mliečneho jedálnička státisícov slovenských spotrebiteľov. Hoci je známa predovšetkým svojím radom smotanových jogurtov, v jej portfóliu nájdeme aj inovatívne produkty, ako sú napríklad jogurty gréckeho typu. Od januára 2018 nesie spoločnosť názov Zvolenská mliekareň s.r.o. Je držiteľom certifikátov kvality HQC a IFS Food. Viac informácií o tomto partnerovi nájdete TU.