Pod Pustým hradom pohárová odveta proti Prešovu

Autor: HKM Zvolen Dátum: 14.12.2021

JOJ Slovenský pohár má dnes na programe odvetný zápas semifinálovej série medzi Zvolenom a Prešovom. V tom prvom, ktorý sa hral 11. novembra na prešovskom ľade, uspel domáci tím v pomere 4:1, keď o víťazovi rozhodla až tretia dvadsaťminútovka. Súperi do nej vstupovali za nerozhodného stavu 1:1, keď gól HKM, ktorý sa napokon ukázal v zápase ako jediný, vsietil obranca Kirill Diakov. Mužstvo Zvolena predviedlo bojovný výkon a nastúpilo na prvé semifinále v Prešove v takomto zložení: Trenčan - Debnár, Diakov, M. Hlinka, S. Hudec, Kobolka, Raniak - Gaško, Gubančok, Török - Chlepčok, Rybnikár, L. Lunter - N. Gašpar, Babeliak, Václav - Ďuriš, Adamčík, J. Tatár

Čo sa týka zostavy, aj v dnešnom odvetnom stretnutí vypomôžu Zvolenu hokejisti zo žiarskeho farmárskeho tímu. Vzhľadom na absenciu reprezentantov Zuzina a Jedličku, ale hlavne na väčšie, či menšie boľačky v radoch „áčka“ HKM, sa tréneri Oremus a Kmeč rozhodli dať viacerým svojim hráčom šancu na doliečenie a regeneráciu. Úloha zmazať trojgólový náskok súpera z prvého zápasu a zabojovať o finále JOJ Slovenského pohára, bude teda v rukách kombinovaného tímu.

Semifinálová pohárová séria sa hrá na dva zápasy, ktoré môžu skončiť aj remízou. Skóre oboch zápasov sa sčítava a do finále postúpi družstvo s lepším skóre. Ak bude skóre aj po skončení dnešného druhého zápasu rovnaké (remízové), nasledovať bude 5-minútové predĺženie a po ňom v prípade potreby samostatné nájazdy.

Zápas môžete sledovať naživo na stránke https://jojsport.joj.sk/ . Záznam zápasu bude odvysielaný o 20:00 na TV programe JOJ Šport.