Pod Pustým hradom dnes „rytieri“ proti „oceliarom“

Autor: HKM Zvolen Dátum: 25.2.2024

Do konca základnej časti zostáva odohrať posledné štyri kolá a okrem istého zostupujúceho stále nie je o ničom rozhodnuté. Dnes o 17:00 privítame na domácom ľade úradujúceho majstra a ak si chceme udržať umiestnenie v prvej šestke, tak potrebujeme jednoznačne bodovať.

Po neúspešnom piatkovom vystúpení v Trenčíne nastúpime proti súperovi, s ktorým sme získali v troch doterajších zápasoch iba dva body. Vybojovali sme ich v prvom vzájomnom zápase sezóny v Steel aréne. Dramatickú bitku sme ovládli výsledkom 5:4 a postaral sa o to v nájazdovej lotérii Matej Kašlík. V ďalších dvoch zápasoch už dominovali Oceliari. Doma sme im podľahli 1:4 a v Košiciach 0:4.

Fanúšikovia sa môžu tešiť na parádne hokejové divadlo. My, rovnako ako Východniari, sme sa v posledných piatich zápasoch potešili z víťazstva trikrát a aj z tohto pohľadu môžeme očakávať veľmi vyrovnaný duel. Oceliarom patrí v tabuľke komfortná štvrtá priečka, so ziskom 77 bodov, čo je o päť bodov viac ako má na konte Nitra a o päť bodov menej ako Spišská Nová Ves. Rytieri ale z hľadiska postavenia v tabuľke pokojní byť nemôžu. Stále nám patrí postupová šiesta priečka, ale rovnako 69 bodov ako my, majú aj banskobystrickí Barani a len o tri body menej doteraz nazbieral Slovan.

Dnes o 17-tej nás čaká dramatická bitka o dôležité body v boji o prvú šestku a s ňou aj o priamu účasť v play off. Dnes budú Rytieri potrebovať pomoc každého fanúšika viac, ako kedykoľvek predtým. Preto neseďte doma, ale príďte si užiť výborný zápas a pomôcť naším hráčom fantastickou atmosférou vybojovať veľmi dôležité body. Vstupenky je možné zaobstarať si online NA TOMTO ODKAZE.

HKM Zvolen – HC Košice v sezóne 2023/2024:

8. kolo: Košice – Zvolen  4:5 sn (1:3. 3:0, 0:1, 0:0), góly HKM: Langkow, Zuzin, Bondra, C. Hults, Kašlík

19. kolo: Zvolen – Košice  1:4 (0:1, 1:3, 0:0), gól HKM: Zuzin

36. kolo: Košice – Zvolen  4:0 (1:0, 0:0, 3:0)

47. kolo: Zvolen – Košice  (25. 2. 2024, 17:00)