Permanentky v predaji od budúceho týždňa!

Autor: HKM Zvolen Dátum: 29.7.2020

Spoločná príprava A-tímu odštartovala tento týždeň, v tom ďalšom sa už fanúšikovia HKM môžu tešiť aj na spustenie predaja permanentiek!

 

V nasledujúcom článku predbežne prinášame niekoľko dôležitých informácií záujemcom o permanentné vstupenky pre sezónu 2020/21. 

Aj v novom ročníku budú k dispozícii len permanentky PREMIUM, teda vstup na všetky zápasy vrátane playoff, vo verzii SEDENIE a po úprave hygienických a epidemiologickych opatrení zo strany ÚVZ aj verzia STÁTIE
Zároveň však upozorňujeme, že maximálny počet permanentných vstupeniek bude obmedzený. 

Samozrejmosťou bude kompenzácia pre majiteľov permanentiek z predčasne ukončenej sezóny 2019/20. Tí budú mať pri kúpe permanentky pre novú sezónu nárok na 10 % zľavu. Navyše kúpou celosezónnej vstupenky sa verní priaznivci "rytierov" môžu tešiť na niekoľko skvelých darčekov ako formu ďalšej kompenzácie!

Majiteľov permanentiek na sedenie čaká personalizovaný fanúšikovský dres a rúško HKM.

Permanentky na státie zahŕňajú taktiež rúško HKM a 50 % zľavu na personalizovaný dres (cena po zľave 19, 90 €).

Pre všetkých majiteľov nových sezónnych vstupeniek máme navyše špeciálnu ponuku!

Je ňou 50 % zľava na autentický hraný dres verzie playoff 2020, v ktorých Zvolenčania nastúpili v závere uplynulej sezóny. 

Pre rezerváciu a kúpu permanentiek budú k dispozícii aj tento rok rôzne možnosti, najvýhodnejšie online, alebo v sieti kamenných predajní Ticketlive.sk.

Novinkou bude aj nové predajné miesto permanentiek a vstupeniek nášho partnera Ticketlive.sk v komplexe Pod Pustým hradom, Pod Dráhami 11A, v tesnej blízkosti zimného štadióna. Na tomto mieste bude otvorený aj nový fanshop HKM Zvolen, kde si fanúšikovia budú môcť zakúpiť suveníry s logom svojho milovaného klubu. 

Všetkým fanúšikom navyše pripomíname, že permanentka slúži ako prednostné právo na vstup nielen počas sezóny, ale samozrejme aj na všetky domáce prípravné zápasy ako aj vstup na domáce zápasy v rámci Kaufland SuperCupu. V prípade, že počet predaných permanentiek presiahne maximálny povolený počet divákov pre jednotlivé duely zvolenských rytierov, sólo vstupenky sa už predávať nebudú. Aj preto prináša kúpa sezónnych vstupeniek ďalší benefit ich novým majiteľom. 

Cenník permanentiek pre sezónu 2020/21 zverejníme pri spustení ich predaja v priebehu nasledujúceho týždňa.