Permanentky na novú sezónu už v predaji

Autor: HKM Zvolen Dátum: 13.4.2022

Aktuálna hokejová sezóna sa blíži k svojmu vrcholu a záujem fanúšikov o súboje zvolenských „rytierov“ sa úmerne tomu stupňuje. Signalizuje to predaj vstupeniek na zápasy playoff. Tri domáce štvrťfinálové súboje HKM proti bystrickým „baranom“ videlo dovedna 11 130 divákov a na úvodné dve stretnutia štvrťfinále proti Nitre zavítalo na štadión pod Pustým hradom 7 833 platiacich fanúšikov. Výsledky týchto duelov sú známe,  jedno víťazstvo v nich však zaznamenali aj majitelia permanentných vstupeniek. Bez naháňania lístkov na každý zápas majú od začiatku sezóny svoje miesta zaistené, úprava cien vstupného pred playoff sa ich nijako nedotkla a každým ďalším zápasom, obrazne povedané, získavajú.

Mnohí si výhody permanentky uvedomujú a určite už čakajú, až sa do predaja dostanú permanentné vstupenky na novú sezónu 2022/2023. Čas na investíciu do nového ročníka Tipos extraligy práve nastal, predaj permanentiek na novú sezónu v predajnej sieti Ticketlive sa totiž už rozbehol.

HKM Zvolen prichádza pre dlhoročných i nových záujemcov s fantastickou ponukou zvýhodnených cien „Early bird“. Kupovať permanentky na novú sezónu môžu všetci, ale súčasní majitelia, ktorí si chcú platnosť svojej permanentky predĺžiť a udržať si svoje obľúbené miesto, dostávajú predkupné právo. Spočíva v tom, že HKM im ich miesta na sedenie zarezervoval do 15. mája. Po tomto termíne pôjdu do predajnej ponuky už všetky neobsadené miesta.

V prvej fáze predaja zostávajú ceny permanentných vstupeniek na rovnakej cenovej úrovni, ako tomu bolo pred rokom. Výhodu pôvodnej ceny sa určite oplatí využiť a permanentku si hneď na začiatku zabezpečiť, pretože v druhej fáze sa ich ceny budú upravovať.

Bonusom pre držiteľov permanentiek na novú sezónu je voľný vstup na všetky domáce prípravné zápasy „rytierov“, vrátane kompletného programu Memoriálu Pavla Zábojníka, ktorý sa tohto roku uskutoční od 18. do 20. augusta.

Permanentky si okamžite môžete zaistiť TU.