Partner HKM Zvolen s európskym ocenením

Autor: HKM Zvolen Dátum: 21.9.2017

Zvolenský HKM dlhodobo spolupracuje s pivovarom Urpiner. Vzájomné spojenie kvalitného hokeja s kvalitným pivom prináša úžitok obom stranám, ktoré sa spoločne snažia priniesť to najlepšie aj fanúšikom Zvolena. Hokejová sezóna je ešte len na svojom začiatku a „rytieri“ o úspech v nej ešte len začali bojovať, tmavý ležiak URPINER DARK 11° však získal 13. septembra 2017 zlatú medailu na najväčšej európskej pivnej degustačnej súťaži „European Beer Star 2017“ v nemeckom Mníchove.

Slovenský URPINER DARK 11° zvíťazil v kategórii tmavých pív českého typu a skompletizoval tak svoju zbierku medailí z tejto najprestížnejšej pivnej súťaže. 

Po bronzovej Európskej pivnej hviezde z roku 2015 a striebornej Európskej pivnej hviezde z roku 2012 je toto v poradí už tretie ocenenie, ktoré URPINER získal na EUROPEAN BEER STAR. Tento úspech sa zlatým písmom zapíše do histórie slovenského pivovarníctva.

To, že sa najmenší priemyselný pivovar na Slovensku v medzinárodnej konkurencii pív naozaj nestratí, svedčí aj skutočnosť, že od roku 2006 získal na domácich či medzinárodných súťažiach dokopy už viac ako 30 ocenení kvality.

Najväčšia európska pivná súťaž „EUROPEAN BEER STAR“ sa tento rok konala už po 14-ty krát a prekonala všetky doterajšie očakávania. Do súťaže bolo prihlásených rekordných 2151 vzoriek piva z celého sveta a v takejto konkurencii dokázal Urpiner uspieť. Gratulujeme a teraz už držíme palce našim hokejistom, aby v najvyššej slovenskej hokejovej súťaži napodobnili úspech svojho obchodného partnera.