Najviac februárových hlasov si získal Kolenič

Autor: HKM Zvolen Dátum: 6.3.2021

Bolo to naozaj tesné! Zatiaľ najvyrovnanejšiu anketu sezóny o Hráča mesiaca rozhodli len necelé dve percentá hlasov. Na "hattrick" siahal Miloš Kelemen, tretí triumf v hlasovaní po sebe mu však vyfúkol iný mladý odchovanec HKM.

Jakub Kolenič si získal najväčšiu priazeň fanúšikov za výkony v uplynulom mesiaci, vyjadrené percentami 29,3 %. Víťaz za december a január Miloš Kelemen zaostal s 27,4 %. Tretím vážnym ašpirantom na prvenstvo bol Juraj Mikúš s 15,2 %. Štvrtú priečku obsadil líder tímového bodovania Radovan Bondra (8,5 %) a prvú päťku uzatvára brankár Robin Rahm (6,7 %). 

19-ročný účastník juniorských majstrovstiev sveta nastúpil vo februári na sedem zápasov, z ktorých dokázal vyťažiť štyri body za tri góly a prihrávku, čo je vzhľadom na nižšiu minutáž a iné úlohy na ľade v porovnaní s konkurentmi v hlasovaní určite pekný počin. Talentovaný útočník navyše tímu okrem svojej bojovnosti a dravosti pomáha aj disciplinovanou hrou, doterajších 27 zápasov odohral bez vylúčenia. Najproduktívnejší junior v kádri HKM triumfoval vo fanúšikovskej ankete premiérovo, k čomu mu gratulujeme a prajeme vydarené výkony aj vo zvyšku sezóny.