Leto 2023 s HKM a URPINEROM

Autor: HKM Zvolen Dátum: 3.7.2023

Prázdninové a dovolenkové leto je opäť tu a s ním aj možnosť získať od HKM a URPINERU zaujímavé ceny. Posielajte nám fotky z vašich letných dní, či už je to plávanie, grilovanie, cestovanie, alebo oddychovanie s rodinou a priateľmi.

Ako sa zapojiť?

Stačí, ak sa s nami podelíte o dovolenkové zážitky prostredníctvom fotografie, na ktorej, samozrejme, nechýba logo HKM na vašom tričku, uteráku, šiltovke a podobne.
Tento rok je osviežením leta aj pivovar URPINER, ktorý sa k nám pripojil so súťažou „Ako ďaleko pocestuje Urpiner?“. Podmienky zapojenia sa do súťaže taktiež spočívajú v zaslaní fotografie s akýmkoľvek produktom Urpiner, na ktorej nám ukážete, ako ďaleko ste tento rok vycestovali vy. Kreativita je, samozrejme, vítaná a sme veľmi zvedaví, kde vás uvidíme tentokrát. 

Fotky budeme priebežne zverejňovať na našich sociálnych sieťach a automaticky vás tak zaradíme do žrebovania. Vaše pozdravy aj s popisom nám môžete posielať na emaily: media@hkmzvolen.sknovinky@hkmzvolen.sk alebo prostredníctvom správ na náš FACEBOOK / INSTAGRAM.
Pozdravy budeme prijímať do 3. septembra a následne vyžrebujeme šťastných fanúšikov.

HKM praje všetkým veľa pekných zážitkov a už teraz sa tešíme na vaše pozdravy. #spolusmehkm