Kelemen obhájil prvenstvo vo fanúšikovskej ankete

Autor: HKM Zvolen Dátum: 4.2.2021

Miloš Kelemen si získal hlasy fanúšikov v najväčšom počte aj druhý mesiac po sebe. Zvolenský odchovanec v januári nadviazal na výborné výkony a výraznou mierou prispel k úspešnému mesiacu "rytierov", ktorých 13-zápasová bodové séria vystrelila na čelo tabuľky. Prvé miesto v hlasovaní obhájil ako vôbec prvý hráč počas existencie ankety.

V januárovej ankete fanúšikovia výrazne ocenili aj výkony mladého Maroša Jedličku, s 16,8 % hlasov skončil juniorský útočník na druhom mieste. Kelemen obhájil prvenstvo s 31,1 % všetkých hlasov. Aký bol jeho január? Desať zápasov a v nich deväť bodov za štyri góly a päť asistencií, k tomu sedem plusiek v hodnotení +/-. Fanúšikom isto utkvel v pamäti jeho parádny gól z úniku v oslabení proti Slovanu, či trojbodový zápas pri domácej výhre nad Nitrou 6:1. Gólom a asistenciou pomohol k výhre v poslednom pohronskom derby 4:2. Pri absencií mnohých ofenzívnych opôr počas januára aj on patril k mladíkom, ktorí sa chopili šance a potiahli mužstvo za výbornými výsledkami, pričom tradične nechýbal na ľade v rôznych herných situáciách. Pred mesiacom sa 21-ročný bojovný krídelník tešil z prvenstva v hlasovaní premiérovo, k decembrovému oceneniu teraz pridal ďalšie. S celkovou bilanciou 13+14 v 33 zápasoch ťahá "Kelo" bodovo najlepšiu seniorskú sezónu.

Ako sme spomenuli, "strieborná priečka" patrí Marošovi Jedličkovi. Tretí v hlasovaní skončil Radovan Bondra (9,6 %), štvrtý Jozef Tibenský (9 %). Prvú päticu uzatvára Ján Chlepčok (7,2%). 

Milošovi gratulujeme k jeho ďalšiemu oceneniu, ktoré si osobne prevezme od jedného z fanúšikov.