Hráčom dnes začala druhá časť letnej prípravy

Autor: HKM Zvolen Dátum: 24.7.2023

Rytieri sa vracajú späť do tréningového procesu po trojtýždňovej prestávke. Dnes ráno sa hráči zišli v A-čkarskej šatni, kde si slovo najskôr zobral hlavný tréner, a následne sa hráči presunuli na tréning pod vedením Riša Pinku.

V trénerskom štábe HKM bude aktuálne chýbať Andrej Kmeč, ktorý má reprezentačné povinnosti a k tímu sa pripojí po skončení Hlinka Gretzky Cupu. Na prvom zraze chýbalo niekoľko hráčov, ktorí mali na dnes naplánované zdravotné prehliadky, a rovnako tak sme dnes nevideli v šatni ani legionárov. Všetkých sedem zahraničných hráčov by sa ale malo k tímu pripojiť už čoskoro. 

Tréner Oremus vo svojom príhovore opäť hráčom pripomínal dôležitosť nielen hokejovej kvality, ale aj ľudskej, a že v tomto tíme musí bojovať jeden za druhého. Káder HKM pred sezónou prešiel len kozmetickými zmenami, čo vyzdvihol aj hlavný tréner a všetci teda vedia čo ich čaká. Na záver hráčom prízvukoval, že oddnes už musí každý hráč pracovať na maximum a každý hráč si musí svoje miesto v zostave zaslúžiť.