Hráči HKM esports postúpili na najväčší slovenský turnaj

Autor: HKM Zvolen Dátum: 26.6.2023

 Vrchol sezóny v esportovom hokeji je v plnom prúde vďaka turnaju Kaufland SuperCup 2023, ktorý vznikol aj tento rok pod hlavičkou Alfa Games. Kvalifikačným sitom sa obaja naši hráči dostali bez zaváhania a minulý týždeň ukončili súboje v základnej skupine. V nej sa obaja hráči umiestnili v TOP4-ke, čo znamená postup na grandfinále v štúdiu rádia Europa 2 a priamy súboj o prizepool 4 000 eur.

Už minuloročný Kaufland SuperCup bol pre HKM úspešný, keď Sandra „Lady Brunette“ Demitrová dokázala vybojovať víťazstvo a stala sa tak majstrom Slovenska 2022 v hre NHL22. V druhom ročníku turnaja okrem nej zabojuje o najvyššie priečky aj tento rok jej tímový kolega Denis „Maverick“ Mjartan. Zvolen tak bude mať ako jediný esportový tím viacnásobné zastúpenie v grandfinále, kde sa dostali najlepší štyria hráči. V ňom sa ale tentokrát spoja profesionálni hráči so známymi influencermi a zahrajú si tak proti sebe v kombinovaných dvojiciach. Naša gamerka spojí sily s tiktokovou hviezdou Matejom Zrebným a po boku Mavericka sa objaví Rišo Szalai. Ten je jedným z členov známej skupinky Naked Bananas, ktorú na YouTube sleduje takmer pol milióna fanúšikov. Všetci influenceri aj esportoví hráči si zmerajú sily v priestoroch rádia Europa 2, kde ich bude čakať herné štúdio a skvelá atmosféra.

Držať palce budeme našim gamerom už zajtra, utorok od 16:00, kedy začínajú semifinálové súboje, a turnaj vyvrcholí finálovou sériou v stredu. Počas zápasov sa budete môcť zapojiť do hry o herné slúchadlá alebo najnovšiu konzolu Playstation 5. 

Sledujte HKM Zvolen esports na Facebooku alebo Instagrame zvolen_esports a zistíte viac.

Všetky zápasy budete môcť sledovať na YouTube kanáli EUROPA 2