Hlasujte za najlepšieho rytiera v mesiaci december

Autor: HKM Zvolen Dátum: 2.1.2023

V poslednom kalendárnom mesiaci roka 2022 odohrali Zvolenčania 9 zápasov, v ktorých sa z víťazstva tešili šesťkrát. Táto anketa je tradíciou HKM a sezóna 2022/23 je už šiesta v poradí, kedy oceňujeme najlepšieho hráča tímu. Formát hlasovania ostáva rovnaký. Hráč s najväčším počtom hlasov získa ocenenie, ktoré mu pred najbližším zápasom odovzdá jeden z fanúšikov.

V decembri sa darilo opäť viacerým hráčom, ale najväčšiu pozornosť na seba strhávala prvá formácia v zložení Bondra-Langkow-Jedlička. Z obrancov bol najproduktívnejší Shane Hanna, ktorý si v 9 zápasoch pripísal skvelých 8 bodov za 3 góly a 5 asistencií a v tabuľke +/- skončil na perfektných +11. Radovan Bondra vynechal jeden zápas kvôli chorobe, no aj tak zažil skvelý mesiac, v ktorom si pripísal viac ako bod na zápas (5 gólov a 4 asistencie) a pripísal si aj 24 striel na súperových brankárov. Na centri tento mesiac dominoval Chris Langkow s 11 bodmi za 2 góly a 9 asistencií. Okrem toho patril opäť medzi najlepších hráčov v celej lige na vhadzovaniach. Jeho prihrávky dokázal najlepšie zužitkovať Maroš Jedlička, ktorý sa stal so 7 gólmi najlepším strelcom HKM v decembri a pridal k nim aj 4 asistencie a 5 plusových bodov.

Zahlasovať za vášho favorita môžete TU.

Hlasovanie bude ukončené vo štvrtok 5. januára, kedy oznámime najlepšieho hráča za december. Okrem toho oznámime aj vyžrebovaného fanúšika, ktorý odovzdá cenu pred nedeľným domácim zápasom proti Košiciam.

Zapojiť sa do súťaže o suveníry HKM, vstupenky na zápas a odovzdanie ceny sa môže každý fanúšik. Stačí len zahlasovať v ankete a verejne prezdieľať na Facebooku tento PRÍSPEVOK HKM ZVOLEN a ste automaticky zaradení do súťaže. Každý fanúšik má možnosť vybrať iba jedného hráča, ktorému dá svoj hlas, ak chce svoj výber ale upraviť a dať hlas niekomu inému, stačí kliknúť na „upraviť odpoveď“ a následne si vybrať iného hráča.