Hlasujte v ankete "Hráč mesiaca december"

Autor: HKM Zvolen Dátum: 1.1.2021

Obľúbená fanúšikovská anketa Hráč mesiaca pokračuje štvrtú sezónu. Formát hlasovania ostáva rovnaký, iný je však spôsob odovzdania ceny, ktorý musíme prispôsobiť aktuálnym protipandemickým nariadeniam. 

Odovzdanie ceny sme predtým tradične sledovali na ľade pred úvodným buly domácich zápasov, čo tentoraz, vzhľadom na spomenuté opatrenia, možné nie je. V prvej tohtosezónnej ankete sme vyžrebovanému fanúšikovi ponúkli možnosť osobného odovzdania ceny hráčovi priamo na štadióne, čo však tentoraz zrejme možné nebude, o spôsobe odovzdania ceny preto budeme informovať. Vyžrebovaný fanúšik navyše získa suvenír HKM Zvolen.

Sme radi, že takýmto spôsobom môžeme zachovať kontinuitu tejto fanúšikmi obľúbenej aktivity a pokiaľ to okolnosti dovolia, poskytnúť im možnosť zážitku z osobného stretnutia s hráčom. Veríme, že priaznivci HKM v rámci svojich možností zápasy "rytierov" poctivo sledujú a dokážu oceniť predvedené výkony. 

Zvoľte hráča, ktorý vás v uplynulom mesiaci svojimi výkonmi najviac zaujal, zdieľajte anketu verejne na svojom facebookovom profile a možno práve vy sa osobne stretnete s víťazom ankety! Hlasovať môžete do utorka 5. januára.

Pripomíname, že víťazom prvej ankety v tejto sezóne v spojenom hlasovaní za október a november sa stal útočník Mikko Nuutinen. 

Hlasovať môžete TU.