HKM v nedeľu proti lídrovi tabuľky

Autor: HKM Zvolen Dátum: 15.11.2020

Piatok trinásteho nebol pre družinu trénera Petra Oremusa práve najšťastnejším, zápas v košickej Steel aréne, v ktorom „rytieri“ ťahali za kratší koniec, sa preto dá brať skôr za rozbehový.

Kormidelník HKM v prvom vystúpení svojho tímu po dlhej karanténe napriek prehre videl viaceré pozitíva a vyjadril presvedčenie, že zápas proti Novozámčanom bude v nedeľu zo strany jeho mužstva určite lepší. Už tretia tretina piatkového súboja naznačila, že červeno-modrí sa rozbiehajú.

Náš dnešný súper v piatok otočil nepriaznivo sa vyvíjajúci duel s Banskobystričanmi a vydolované tri body ho vyniesli na čelo tabuľky. Zvolenčania sú v tejto chvíli na piatom mieste s deväťbodovou stratou na Nové Zámky, majú však o štyri vystúpenia menej a dnes sa pokúsia svoju stratu znížiť. Pokúsiť by sa o to mala zostava, v akej nastúpili Zvolenčania v piatok na východe, s jednou zmenou vo štvrtej formácii. Na krídlo tohto útoku sa k Tibenskému a Jedličkovi vracia Patrik Marcinek a do pozície trinásteho útočníka sa posúva Jakub Kolenič.

Priamy prenos zo zápasu uvidia fanúšikovia od 17:45 na Dvojke.

Zostava na dopoludňajšom tréningu:

OBRANA:

Betker - Hatala

Ivan - Melancon

Hraško - Kubka

Meliško - Gajdoš

ÚTOK:

Bondra - Mikúš - Puliš

McPherson - Zuzin - Nuutinen

Stupka - Helewka - Kelemen

Tibenský - Jedlička - Marcinek

ZELENÍ: Kolenič, Chlepčok, Ďuriš