HKM odmeňuje za letné pozdravy

Autor: HKM Zvolen Dátum: 4.9.2023

Žiaci si znova sadli do školských lavíc, čo je jasným znamením, že leto je definitívne na odchode. A v piatok 15-teho tu už máme dokonca prvý zápas novej sezóny, ktorý zvolenskí „rytieri“ odohrajú v Liptovskom Mikuláši.

Ešte pred tým ale chceme poďakovať aktívnym fanúšikom, ktorí pomohli preklenúť čas bez hokeja a prispeli na náš facebook svojimi dovolenkovými fotografiami a pozdravmi. Určite si za to, že si do batožiny pribalili klubový suvenír s logom HKM a prezentovali zvolenský hokej po celom Slovensku aj vo svete, zaslúžia okrem poďakovania aj odmenu.

Desiati vyžrebovaní fanúšikovia získavajú tieto vecné ceny:

1. Permanentka na sezónu 2023/2024 – Martina Orolínová

2. Personalizovaný dres HKM – Michal Vavrinec

3. – 4. Mikina HKM – Michal Jarábek, Roman Forgáč

5. – 6. Šiltovka HKM – Mária Kurzová, Veronika Mistríková

7. – 10. Tričko HKM – Martin Petrík, Reny Rotterová, Andrea Štefániková, Peter Lehotský

Výhercom uvedených cien gratulujeme, nie je to však všetko. Pre fanúšikov, ktorí nám poslali fotografiu, na ktorej je okrem loga HKM Zvolen aj nejaký produkt od pivovaru Urpiner, máme pripravené balenie piva tejto značky. Týmto priaznivcom stačí napísať na media@hkmzvolen.sk najvhodnejší termín, kedy by si darček mohli prevziať a čakať na potvrdenie.

A nakoniec - úplne všetci, ktorí nám zaslali  letné pozdravy získavajú po 2 vstupenky na ľubovoľný domáci zápas „rytierov“ v základnej časti. Pripomíname, že Zvolenčania odohrajú na svojom ľade od 17. 9. 2023 do 3. 3. 2024 dovedna 25 súťažných stretnutí, takže je z čoho vybrať si ten správny zápas, ktorého chcete byť súčasťou. Aby všetko prebehlo hladko, podmienkou na nachystanie vstupeniek je včasné nahlásenie sa. To znamená, že keď sa rozhodnete, ktorý zápas chcete vidieť, je potrebné váš záujem o vstupenky ohlásiť mailom na media@hkmzvolen.sk minimálne 3 dni pred jeho konaním. A potom si už len vstupenky v deň zápasu vyzdvihnúť v pokladniach zimného štadióna.

Tešíme sa na vás, #spolusmehkm.