Fanúšikovská anketa "Hráč mesiaca" pokračuje

Autor: HKM Zvolen Dátum: 2.12.2020

Obľúbená fanúšikovská anketa Hráč mesiaca pokračuje aj v štvrtej sezóne. Formát hlasovania ostáva rovnaký, iný však bude spôsob odovzdania ceny.

To sme predtým tradične sledovali na ľade pred úvodným buly domácich zápasov, čo tentoraz, vzhľadom na aktuálne opatrenia, možné nie je. Vyžrebovaný fanúšik však bude mať možnosť osobného stretnutia s víťazom ankety priamo na štadióne, a to počas tréningu, kde mu cenu odovzdá. Okrem spoločnej fotografie si na pamiatku odnesie aj suvenír nášho klubu.

Anketu spúšťame netradične začiatkom decembra, napriek tomu, že Tipos Extraliga už má za sebou dva mesiace základnej časti s oneskoreným štartom. Počas nich však "rytieri" stihli len toľko zápasov, koľko by za normálnych okolností odohrali za mesiac. Október a november preto v prvom tohtosezónnom vydaní ankety spájame dokopy. Dvanásť zápasov v tomto období tak už môže byť pre hlasujúcich relevantnou vzorkou. Ďalej budeme pokračovať po jednotlivých mesiacoch.

Sme radi, že takýmto spôsobom môžeme zachovať kontinuitu tejto fanúšikmi obľúbenej aktivity a poskytnúť im možnosť netradičného zážitku z osobného stretnutia s hráčom a účasti na tréningu. Veríme, že priaznivci HKM v rámci svojich možností zápasy "rytierov" poctivo sledujú a dokážu oceniť predvedené výkony. 

Zvoľte hráča, ktorý vás v mesiacoch október / november svojimi výkonmi najviac zaujal, zdieľajte anketu verejne na svojom facebookovom profile a možno práve vy sa osobne stretnete s víťazom ankety! Hlasovať môžete do utorka 8. decembra.

Anketu nájdete na TOMTO ODKAZE